Ο Σβαμπ πόρωσε τους συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ: «Θα αφήσουμε και την ψυχή μας στο γήπεδο για να πάρουμε τη νίκη» (vid)

Ο Σβαμπ πόρωσε τους συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ: «Θα αφήσουμε και την ψυχή μας στο γήπεδο για να πάρουμε τη νίκη» (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Στέφαν Σβαμπ μαζί με τον Μαντί Καμαρά πανηγυρίζουν το γκολ της νίκης στο Περιστέρι

bet365

Η αρχηγική ομιλία του Στέφαν Σβαμπ πριν από την σέντρα του αγώνα στο Περιστέρι και το σύνθημα της νίκης για τον ΠΑΟΚ πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Το Περιστέρι είναι μια έδρα, όπου ο ΠΑΟΚ παραδοσιακά δυσκολεύεται να περάσει, τα παιχνίδια με τον Ατρόμητο είναι ανέκαθεν δύσκολα, κάτι που το γνωρίζουν οι περισσότεροι παίκτες του «Δικεφάλου», πολύ περισσότερο ο Στέφαν Σβαμπ, που ως αρχηγός έδωσε το σύνθημα για το «3Χ3» με μια από τις γνωστές πορωτικές ομιλίες του στα αποδυτήρια του γηπέδου.

ΠΑΟΚ: O Σορετίρε είναι η απάντηση στα φάλτσα σφυρίγματα κάθε Ζαμπαλά

Πριν από την σέντρα ο Αυστριακός μέσος των Πρωταθλητών Ελλάδας μάζεψε όλους τους συμπαίκτες και τα μέλη της ομάδας, ζητώντας απ’ όλους να κάνουν τα πάντα για να φύγουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

«Είμαστε εδώ για το επόμενο βήμα και το επόμενο βήμα είναι η επόμενη νίκη. Συνεχίζουμε δυνατά, Κάθε ένας από εμάς θα πρέπει να αφήσουμε τη ψυχή μας στο γήπεδο, θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο για να αφήσουμε τον αγωνιστικό χώρο ως οι νικητές απόψε. Δεν έχει σημασία εάν θα παίξουμε φανταστικά ή θα παίξουμε σκ@τ@, θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς και θα επιστρέψουμε σπίτια μας για να ξεκουραστούμε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αυστριακός αρχηγός του ΠΑΟΚ.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ στα social media:

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα