ΟΦΗ: Μεγάλη πρόταση της ΤΣΣΚΑ Σόφιας για Ισέκα

ΟΦΗ: Μεγάλη πρόταση της ΤΣΣΚΑ Σόφιας για Ισέκα

Βασίλης Μπαλατσός
Ισέκα

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta η ΤΣΣΚΑ Σόφιας έχει κάνει μεγάλη πρόταση στον ΟΦΗ, άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ για την αγορά του Άαρον Ισέκα.

Από πλευράς ΟΦΗ επιβεβαιώνεται πως έχουν φτάσει «δελεαστικές» προτάσεις για τον Άαρον Ισέκα και το ενδεχόμενο της παραχώρησης του είναι «ανοιχτό». Αρκετές ομάδες του εξωτερικού έχουν πλησιάσει τους Κρητικούς για την περίπτωση του Βέλγου επιθετικού και σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta η ΤΣΣΚΑ Σόφιας είναι ισχυρή «διεκδικήτρια» για την απόκτηση του 26χρονου φορ.

Όπως προκύπτει οι Βούλγαροι έχουν κάνει μια πολύ καλή οικονομική πρόταση, προσφέροντας ποσό άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ στους Κρητικούς. Η ΤΣΣΚΑ είναι μια από τις ομάδες που πιέζουν πολύ για την απόκτηση του Ισέκα και δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να έχουμε οριστικές εξελίξεις.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως στους Βούλγαρους εργάζεται ως επικεφαλής σκάουτερ ο Ιβάν Σλάβοβ, ο οποίος εργαζόταν στο ίδιο πόστο στον ΟΦΗ τη διετία 2022-24 και συνεπώς γνωρίζει άριστα τον ποδοσφαιριστή.

Ο ΟΦΗ απέκτησε τον Ισέκα τον περασμένο Γενάρη από την Μπάρνσλεϊ. Με τα ασπρόμαυρα ο Βέλγος επιθετικός που έχει συμβόλαιο έως το 2025 έχει 16 εμφανίσεις, με πέντε γκολ και μια ασίστ. Σε περίπτωση που ο Βέλγος παραχωρηθεί είναι δεδομένο ότι θα υπάρξει άμεση αντικατάσταση στο «9».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα