ΟΦΗ: Το «αντίο» του Γκαγέγος στα αποδυτήρια του Πανθεσσαλικού μετά το «διπλό» στο Βόλο (vid)

ΟΦΗ: Το «αντίο» του Γκαγέγος στα αποδυτήρια του Πανθεσσαλικού μετά το «διπλό» στο Βόλο (vid)

Βασίλης Μπαλατσός
gagegos

bet365

Ο Φελίπε Γκαγέγος μετά τη νίκη του ΟΦΗ επί του Βόλου αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας στα αποδυτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Στην Όκλαντ Σίτι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Φελίπε Γκαγέγος, καθώς ο ΟΦΗ έδωσε τα χέρια με το κλαμπ της Νέας Ζηλανδίας για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή. Ο Χιλιανός μέσος αγωνίστηκε στο «διπλό» επί του Βόλου και μετά το ματς αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και το επιτελείο της ομάδας στα αποδυτήρια του Πανθεσσαλικού.

Αρχικά τον λόγο πήρε ο προπονητής της ομάδας Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος ανέφερε: «Εμείς επειδή είμαστε μία οικογένεια, του δίνουμε αυτή την ευκαιρία. Για εμένα είναι πολύ δύσκολο γι' αυτό που χτίζουμε. Ο Φελίπε είναι ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής. Σήμερα ήταν το τελευταίο παιχνίδι του με την ομάδα μας. Εκ μέρους του τεχνικού επιτελείου τον ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερε στην ομάδα. Καλή τύχη».

Από την πλευρά του ο Γκαγέγος είπε: «Σας ευχαριστώ όλους για αυτό το χρονικό διάστημα. Νιώθω σαν το σπίτι μου παρά την δυσκολία της γλώσσας. Ευχαριστώ το τεχνικό επιτελείο, τους φροντιστές και όλο το προσωπικό. Νιώθω χαρούμενος που έδωσα τα πάντα, δεν έχω τίποτα αρνητικό να θυμάμαι και θα συνεχίσω να σας υποστηρίζω».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα