Τιμουέ Μπακαγιόκο: «Ποιος είναι ο στόχος μου; Να κερδίσω τα πάντα με τον ΠΑΟΚ!» (vid)

Τιμουέ Μπακαγιόκο: «Ποιος είναι ο στόχος μου; Να κερδίσω τα πάντα με τον ΠΑΟΚ!» (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο στην πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του ΠΑΟΚ

bet365

Αποφασισμένος και αρκετά αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο μπροστά στην κάμερα μιλώντας για πρώτη φορά σχετικά με τους στόχους που έχει ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ.

Ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο είναι ένας ποδοσφαιριστής με τεράστια εμπειρία και παραστάσεις από το υψηλότατο επίπεδο. Πρωταθλητής Γαλλίας και Ιταλίας, κυπελλούχος Αγγλίας, ο Γάλλος μέσος φαντάζεται τον εαυτό του και ως πρωταθλητή στην Ελλάδα με τον ΠΑΟΚ.

«Για να είμαι ειλικρινής όταν έμαθα για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, αυτό που γνώριζα είναι πως πρόκειται για ένα μεγάλο κλαμπ με σπουδαία ατμόσφαιρα γύρω του, το οποίο ήταν πολύ σημαντικό για μένα. Επίσης, η προοπτική της πρόκρισης στο Europa League είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, οπότε το να έρθω στην Ελλάδα και να γνωρίσω το πρωτάθλημα γενικότερα μου κέντρισε το ενδιαφέρον», είπε αρχικά ο Γάλλος μέσος μιλώντας στην κάμερα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ και πρόσθεσε:

Για το τι γνωρίζει γύρω από το ελληνικό ποδόσφαιρο, τον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη: «Για τον ΠΑΟΚ ξέρω ότι είναι πρωταθλητής! Τι πιο σημαντικό; Γνωρίζω επίσης κάποιους παίκτες, όπως τον Μπάμπα Ράχμαν και τον πρώην της ομάδας Σουαλιό Μεϊτέ. Μίλησα μαζί τους για τον σύλλογο, τους φίλους της ομάδας, γενικά για το πρωτάθλημα».

Για το ρόλο του σε μια ομάδα: «Μπορώ να πω ότι παίζω στο “6”, ένας μέσος περισσότερο με αμυντικά χαρακτηριστικά, είμαι κάποιος που του αρέσει να κρατάει την μπάλα, να αμύνεται, να επιτίθεται, να σκοράρει όταν του δίνεται η ευκαιρία. Μου αρέσει να παίζω με και για τους συμπαίκτες μου και να δημιουργώ ωραίο ποδόσφαιρο για τον κόσμο».

Για το ποιες είναι οι φιλοδοξίες του για την σεζόν που έρχεται με τη φανέλα του ΠΑΟΚ: «Να κερδίσω τα πάντα! Είναι απλό. Εφόσον τερμάτισες πέρυσι στην κορυφή. Επιπλέον, θέλω να κερδίσω κάθε πιθανό τρόπαιο».

Τέλος στέλνοντας ένα μήνυμα προς τους φίλους του ΠΑΟΚ είπε: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και θα δώσω τα πάντα για την ομάδα και τον σύλλογο. Σας χρειάζομαι! Πάμε ΠΑΟΚ!».

@Photo credits: PAOK FC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα