Ράσταβατς: «Στόχος η Ευρώπη, είμαστε καλύτερα από πέρυσι»

Ράσταβατς: «Στόχος η Ευρώπη, είμαστε καλύτερα από πέρυσι»

Newsroom
Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Μίλαν Ράσταβατς

bet365

Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Μίλαν Ράσταβατς αναφέρθηκε στα αποτελέσματα με Παναθηναϊκό και Άρη και υπογράμμισε ότι στόχος της ομάδας είναι η έξοδος στην Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μίλαν Ράσταβατς στον Metropolis 95,5:

«Κάναμε καλή δουλειά σε αυτά τα δύο παιχνίδια με Παναθηναϊκό αλλά και Άρη. Φυσικά κάναμε και κάποια λάθη, αλλά θα δούμε πως θα πάει. Σαν αποτέλεσμα η ισοπαλία κόντρα στον Άρη είναι πολύ ωραίο για εμάς γιατί είναι δύσκολο να παίρνεις πόντους. Από άποψη παιχνιδιού, θα μπορούσαμε να παίξουμε και καλύτερα.

Ο Άρης έχει πολύ καλούς παίκτες αλλά χρειάζεται λίγο χρόνο για να φτιάξει η ομάδα, γιατί έχει και πολλούς νέους παίκτες. Για μένα ο Μορόν είναι ο καλύτερος επιθετικός στο πρωτάθλημα, βάζει τα γκολ και κάνει τα πάντα στο γήπεδο. Τα έχει όλα».

Για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος, σύμφωνα με τα όσα έχουμε δει τις πρώτες τρεις αγωνιστικές: «Νομίζω ξεχωρίζουν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός. Από την αρχή μπορούμε να δούμε πως αυτές οι δύο ομάδες είναι οι πιο σοβαρές και θα είναι τα φαβορί για το πρωτάθλημα».

Τέλος, για τους στόχους που έχει με την ομάδα του Αστέρα Τρίπολης: «Φέτος είναι 5 ομάδες που πάνε στην Ευρώπη και εμείς θέλουμε να είμαστε σε αυτούς, τους πρώτους 5. Είμαστε καλύτερα από πέρυσι και έχουμε χρόνο μπροστά μας. Θα έχουμε περισσότερες ευκαιρίες από πέρυσι να το πετύχουμε. Δεν είναι εύκολο, αλλά έχουμε ελπίδες».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα