Ράφα Σοάρες: «Περήφανος που έγινα μέρος της μεγάλης ιστορίας του ΠΑΟΚ»

Ράφα Σοάρες: «Περήφανος που έγινα μέρος της μεγάλης ιστορίας του ΠΑΟΚ»

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Ράφα Σοάρες αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ

bet365

Ο Ράφα Σοάρες, μέσω του προσωπικού του λογαριασμό στο Instagram, αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ, αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του από τη Φαμαλικάο.

Ο Ράφα Σοάρες αποτελεί παρελθόν για τον ΠΑΟΚ, με τον 29χρονο αριστερό μπακ να υπογράφει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Φαμαλικάο, επιστρέφοντας στα πάτρια εδάφη της Πορτογαλίας.

Στα δύο χρόνια που φόρεσε την «ασπρόμαυρη» φανέλα, επιλογή του Ζοσέ Μπότο το καλοκαίρι του 2022, ο Ράφα Σοάρες αγωνίστηκε σε 57 αγώνες (2 γκολ, 6 ασίστ) και κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας με τον «Δικέφαλο».

«Ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω ένα σπουδαίο σύλλογο και μια καταπληκτική πόλη. Είμαι πολύ περήφανος που έγινα μέρος της μεγάλης ιστορίας του ΠΑΟΚ κατακτώντας το πρωτάθλημα και με τις φιλίες που θα κρατήσω για μια ζωή. Δεν θα σας ξεχάσω ποτέ!!!

Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή σας, από εδώ και στο εξής θα πανηγυρίζω για τις επιτυχίες σας σα να είναι και δικές μου! Κάποια μέρα θα τα ξαναπούμε!!!», ανέφερε στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής.

@Photo credits: PAOK FC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα