«Η ΑΕΚ μεταξύ των ομάδων που ψάχτηκαν για Οριγκί μέσα στο καλοκαίρι»

Newsroom
Ο Ντιβόκ Οριγκί της Μίλαν

bet365

Σύμφωνα με βελγικό δημοσίευμα η ΑΕΚ κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού τσέκαρε την περίπτωση του Ντιβόκ Οριγκί της Μίλαν.

Ο Ντιβόκ Οριγκί δεν υπολογίζεται στη Μίλαν, με τον 29χρονο Βέλγο επιθετικό να ψάχνει πρόταση για να αποχωρήσει από τους Ροσονέρι σε κάποια αγορά που παραμένει ακόμα ανοικτή καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2026 με την ιταλική ομάδα.

Σύμφωνα με τη βελγική HLN, την περίπτωση του Οριγκί έψαξε το φετινό καλοκαίρι και η ΑΕΚ για την επίθεση. Επίσης ο παίκτης συνδέθηκε και με τις Χετάφε, Τράμπζονσπορ και Νταμάκ από τη Σαουδική Αραβία, όμως σε καμία δεν προχώρησε η μεταγραφή του και πλέον ο Οριγκί κοιτάζει προς Κατάρ, ΗΑΕ και MLS.

Η Μίλαν πάντως δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένη να του λύσει το συμβόλαιο και να τον αφήσει ελεύθερο, αξιώνοντας χρήματα, όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα