ΠΑΟΚ: Στη Ναϊμέγκεν συνεχίζει ο Λευτέρης Λύρατζης

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Στη Ναϊμέγκεν συνεχίζει ο Λευτέρης Λύρατζης

bet365

Ο Λευτέρης Λύρατζης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ολλανδία και την Ναϊμέγκεν ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ για τον επόμενο χρόνο.

Ο Λευτέρης Λύρατζης βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, έστω και στο φινάλε του καλοκαιρινού μεταγραφικού παραθύρου.

Η Ναϊμέγκεν και η Ολλανδία θα είναι ο επόμενος σταθμός για τον 24χρονο Καβαλιώτη μπακ, με την συμφωνία να προβλέπει τον δανεισμό του από τον ΠΑΟΚ για τον επόμενο χρόνο.

Η ολλανδική ομάδα που μέσα στο καλοκαίρι απέκτησε και τον Αργύρη Δαρέλα από τον «Δικέφαλο» κινήθηκε την τελευταία ημέρα των μεταγραφών και συμφώνησε με τον Λευτέρη Λύρατζη, ο οποίος το πρωί της Τρίτης (3/9) θα πετάξει από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό της Κάτω Χώρες και την πόλη του Ναϊμέγκεν.

Μέλος των «ασπρόμαυρων» ακαδημιών, πρωταθλητής με την Κ20, ο 24χρονος δεξιός μπακ με τον ΠΑΟΚ έχει αγωνιστεί σε 64 αγώνες (1 γκολ, 2 ασίστ), ενώ το προηγούμενο διάστημα είχε παραχωρηθεί δανεικός σε Βόλο και Αστέρα Τρίπολης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα