Επίσημο: Από τον ΠΑΟΚ στη Βίμποργκ ο Ιβάν Νάσμπεργκ

Επίσημο: Από τον ΠΑΟΚ στη Βίμποργκ ο Ιβάν Νάσμπεργκ

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Ιβάν Νάσμπεργκ υπέγραψε στη Βίμποργκ

bet365

Στη Βίμποργκ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ιβάν Νάσμπεργκ, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να ανακοινώνει την πώληση του Νορβηγού στόπερ.

Παίκτης της Βίμποργκ θα είναι ο Ιβάν Νάσμπεργκ, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να ανακοινώνει την συμφωνίας της με την ομάδα της Δανίας για την πώληση του Νορβηγού κεντρικού αμυντικού.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την πώληση του Ιβάν Νάσμπεργκ στη Βίμποργκ.

Ο Νάσμπεργκ ήρθε στον Δικέφαλο το καλοκαίρι του 2022, αγωνίστηκε σε 26 παιχνίδια, σκόραρε δύο γκολ και έγινε ένας από τους Incredibles, κατακτώντας το πρωτάθλημα της σεζόν 2023-24.

Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Παράλληλα και η Βίμποργκ ανακοίνωσε την απόκτηση του Νορβηγού κεντρικού αμυντικού, με τον Ιβάν Νάσμπεργκ να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι τον Ιούνιο του 2027.

«Ο Ιβάν είναι ένας ικανός, αριστεροπόδαρος σέντερ μπακ, τον οποίο παρακολουθούμε εδώ και πολύ καιρό. Ήταν ένα μεγάλο πρότζεκτ για αρκετές σεζόν για τη Vålerenga στο νορβηγικό πρωτάθλημα πριν κάνει μια μεγάλη αλλαγή στην καριέρα του επιλέγοντας το ελληνικό πρωτάθλημα. Εκεί δεν είχε τόσο πολύ χρόνο παιχνιδιού, οπότε τώρα προέκυψε η ευκαιρία να τον αποκτήσουμε.

Φέρνει εμπειρία στην ομάδα μας. περιμένουμε να ενσωματωθεί σχετικά γρήγορα και ανυπομονούμε πολύ να τον δούμε να παίζει για τη Βίμποργκ», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής Μαντς Αγκεσεν.

@Photo credits: PAOK FC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα