Ντέμης Νικολαΐδης: «Η ΑΕΚ παίζει βιαστικά, πρέπει να ηρεμήσει»

Ντέμης Νικολαΐδης: «Η ΑΕΚ παίζει βιαστικά, πρέπει να ηρεμήσει»

Newsroom
Ο Ντέμης Νικολαΐδης στη NOVA

bet365

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε την εμφάνιση της ΑΕΚ στη νίκη επί του Λεβαδειακού, τονίζοντας πως θα πρέπει να βάλει ηρεμία στο παιχνίδι της και να μην βιάζεται να σκοράρει με το ξεκίνημα της αναμέτρησης.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μιλώντας στην εκπομπή Monday FC της Νova τόνισε για την εικόνα της ΑΕΚ με αντίπαλο τον Λεβαδειακό: «Η ΑΕΚ δεν ήταν καλή. Επηρεάζεστε από το αποτέλεσμα. Άλλο το αποτέλεσμα και άλλο η απόδοση. Ήταν πολύ καλή με τη Λαμία, αλλά δεν ήταν καλή σε αυτό το ματς. Καλή ήταν μετά το 2-0. Παίζει βιαστικά η ΑΕΚ. Ξεκίνησαν το ματς και νόμιζες ότι ήταν στο 85'. Βιάζονται γιατί πρέπει σε πέντε λεπτά να βάλουν γκολ. Έτρεχε αλλά δεν κυκλοφορούσε μπάλα. Λάθη, πολλή νευρικότητα, βέβαια δεν κινδύνεψε και έγινε μια φορά από λάθος του τερματοφύλακα».

Στη συνέχεια υποστήριξε: «Όταν σκοράρει βλέπουμε πανηγυρισμούς μεγάλου ενθουσιασμού με όλη την ομάδα μαζί. Αυτό δείχνει ότι υπήρχε άγχος. Βέβαια το ότι είναι όλη η ομάδα μαζί κάτι λέει. Πρέπει η ΑΕΚ να ηρεμήσει, δεν ξέρω πως θα το καταφέρει. Είναι δουλειά όλης της ομάδας γιατί έχει την ικανότητα, το ταλέντο, έναν ίδιο προπονητή».

Τέλος για τους παίκτες τους οποίους ξεχώρισε στο 0-3 με τον Λεβαδειακό υπογράμμισε: «Ο Κοϊτά αρχίζει και μου αρέσει. Δίνει σουτ στην ΑΕΚ γιατί δεν σουτάρει καθόλου η ΑΕΚ. Λείπει το σουτ ειδικά έξω από την περιοχή. Ο Ελίασον μου άρεσε επίσης και ο Λαμέλα στο δεύτερο ημίχρονο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα