ΠΑΟΚ – Χατζηδιάκος: Όλο και πιο κοντά στην οριστική συμφωνία με Κάλιαρι

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Παντελής Χατζηδιάκος με τη φανέλα της Εθνικής

bet365

ΠΑΟΚ και Κάλιαρι τα βρήκαν στα λεφτά για τον Παντελή Χατζηδιάκο, λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί το deal μεταξύ των δύο ομάδων για το δανεισμό με οψιόν αγοράς του 27χρονου διεθνή αμυντικού.

Ο ΠΑΟΚ κινείται, εδώ και μέρες, για την απόκτηση του Παντελή Χατζηδιάκου από την Κάλιαρι, έχοντας φτάσει πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του 27χρονου κεντρικού αμυντικού.

Οι «ασπρόμαυροι» τα’ χουν βρει σ’ όλα με τον Έλληνα διεθνή στόπερ και απομένει η οριστική συμφωνία τους με την ιταλική ομάδα.

Οι τελευταίες πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρουν πως οι δύο πλευρές συμφώνησαν στα χρήματα που θα καταβάλλει ο ΠΑΟΚ για τον ετήσιο δανεισμό του ποδοσφαιριστή, ένα ποσό που ανέρχεται στις 850.000 ευρώ, αυτό που απομένει είναι οι λεπτομέρειες της συμφωνίας αναφορικά με τη ρήτρα που θα μπει στο συμβόλαιο.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα