Άρης: Μετά τον Χουάνκαρ σειρά έχει ο δεύτερος φορ

Άρης: Μετά τον Χουάνκαρ σειρά έχει ο δεύτερος φορ

Newsroom
Ο Χουάνκαρ

bet365

Η άφιξη του Χουάνκαρ στη Θεσσαλονίκη θα επικυρώσει τη συμφωνία του Άρη με τον Ισπανό αριστερό μπακ καθώς οι «κίτρινοι» παραμένουν σε διαδικασία επαφών με σκοπό την ενίσχυση στην κορυφή της επίθεσης.

Η υπόθεση του Χουάνκαρ πέρασε από διάφορα στάδια πριν φτάσουμε τελικώς στο σημείο της προφορικής συμφωνίας για συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους. Ο 34χρονος Ισπανός αριστερός μπακ ήταν εντός των επιλογών των «κίτρινων» αλλά δεν αποτέλεσε τη βασικότερη όλων, γεγονός το οποίο φάνηκε μέσα από την έντονη ενασχόληση με την περίπτωση του Τζόναθαν Σίλβα αλλά και με άλλες υποθέσεις παικτών.

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, ο Άρης ήταν μεταξύ των ομάδων που χτύπησαν την πόρτα του 33χρονου Πορτογάλου αριστερού full back Μάριο Ρουί ο οποίος έχει συμβόλαιο με τη Νάπολι έως το καλοκαίρι του 2026 αλλά δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του τεχνικού επιτελείου. Δημοσίευμα της ιστοσελίδας «calcionapoli24», ανέφερε ότι ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής απέρριψε Λιλ, Βαγιαδολίδ, Νις και Σάο Πάουλο παίρνοντας την απόφαση παραμονής του στην ιταλική ομάδα παρότι δεν είναι καθόλου σίγουρος για τις συμμετοχές που θα πάρει. Η αλήθεια είναι ότι οι «κίτρινοι» εστίασαν σε δύο περιπτώσεις αριστερών μπακ με σπουδαία παρουσία στο ιταλικό Πρωτάθλημα δίχως όμως να καταφέρουν να πείσουν έναν εξ’ αυτών.

Επίσης, με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στα social media ο δημοσιογράφος Αγκουστίν Μαλβεστίτι ανέφερε ότι ο Άρης κατέθεσε πρόταση 1.7 εκατ. ευρώ για την αγορά του 26χρονου Αργεντίνου Άντζελο Μαρτίνο. «Η πρόταση κατατέθηκε πριν από δύο εβδομάδας και συμφωνία δεν υπήρξε καθώς κρίθηκαν ανεπαρκείς οι εγγυήσεις που πρόσφερε ο Άρης στη Νιούελς», ανέφερε μεταξύ άλλων. Η τελευταία απέκτησε τον Μαρτίνο έναντι 1.4 εκατ. ευρώ το 2021 και κατά την τριετία του στην ομάδα μετρά 58 αγώνες με ένα γκολ και έξι ασίστ.

Ο Μαρτίνο

Η ουσία είναι ότι το ζήτημα του δεύτερου αριστερού full back έκλεισε με την προφορική συμφωνία με τον Χουάνκαρ ο οποίος αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις για να ακολουθήσει η ενσωμάτωσή του στην ομάδα. Το μεταγραφικό πλάνο περιλαμβάνει σίγουρα την προσθήκη ενός ακόμη φορ, εφόσον παραμείνει στην ομάδα ο Λορέν Μορόν και προς αυτήν την κατεύθυνση έχουν κινούνται στον Άρη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα