Ζίγιεχ: «Συνάντηση με τον εκπρόσωπό του είχε ο Ολυμπιακός»

Ζίγιεχ: «Συνάντηση με τον εκπρόσωπό του είχε ο Ολυμπιακός»

Ζιγιέχ

bet365

Σύμφωνα με Τούρκο δημοσιογράφο ο εκπρόσωπος του Χακίμ Ζίχιεχ συναντήθηκε με τον Ολυμπιακό για να συζητήσει τους όρους του συμβολαίου που προτείνουν οι ερυθρόλευκοι στον Μαροκινό.

Όπως σας έχουμε γράψει και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, σύμφωνα με πληροφορίες από το εξωτερικό ο Ολυμπιακός περιμένει και τις απαντήσεις των Ουναχί και Ζίγιεχ.

Συγκεκριμένα, Πληροφορίες από το Μαρόκο αναφέρουν πώς οι Ερυθρόλευκοι έχουν κάνει κρούση και για τον 24χρονο Αζεντίν Ουναχί της Μαρσέιγ (παίζει πλέον και για τον Παναθηναϊκό), ο οποίος παίζει σε όλες τις θέσεις του άξονα.

Ο Χακίμ Ζίγιεχ, ο οποίος έχει κρούσεις και από τον Αγιαξ και από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας, παραμένει στόχος του Ολυμπιακού και μάλιστα ο Τούρκος δημοσιογράφος Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου τόνισε στο λογαριασμόα του στο twitter:

«Συνάντηση με τον εκπρόσωπο του Χακίμ Ζίγιεχ είχε ο Ολυμπιακός για τους όρους του συμβολαίου». Μένει, λοιπόν, να δούμε μετά τον Γουίλιαν, ποιος ή ποιοι θα γίνουν κάτοικοι Πειραιά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα