Κόλεϊ: «Να υπερασπιστούμε τον τίτλο» (vid)

Κόλεϊ: «Να υπερασπιστούμε τον τίτλο» (vid)

Newsroom
gd

bet365

Ο Ομάρ Κόλεϊ που συνεχίζει στον ΠΑΟΚ έδωσε το «στίγμα» του για τα «θέλω» του με τον Δικέφαλο στο στήθος.

Παίκτης του ΠΑΟΚ έγινε ο Ομάρ Κόλεϊ και ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός μίλησε στο κανάλι της ομάδας, όπου και έδωσε το «στίγμα» του.

Αναλυτικά τα όσα είπε

Για τα συναισθήματά του μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής: «Πρώτα απ’ όλα να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στον ΠΑΟΚ, σε αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο, με την πολύ μεγάλη βάση οπαδών. Ολα έγιναν γρήγορα. Μίλησα με κάποιους πρώην παίκτες της ομάδας, τον Εκόνγκ, τον Μεϊτέ, τον Σαμάτα, οι οποίοι μου είπαν πολύ ωραία πράγματα για τον σύλλογο και κυρίως για τον τεράστιο αριθμό των φίλων της ομάδας, κάτι που συμβαίνει και στην Τουρκία. Αυτό είναι για μένα μεγάλο κίνητρο, διότι το καλύτερο συναίσθημα είναι να έχεις την υποστήριξη των οπαδών σε κάθε παιχνίδι. Αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα.
Επίσης, μίλησα με τον προπονητή, τον αντιπρόεδρο, τον διευθυντή, με διαβεβαίωσαν ότι θα είμαι πραγματικά χαρούμενος εδώ, κι έτσι έγιναν όλα γρήγορα, δίχως να χρειαστεί να σκεφτώ πολύ για να έρθω. Μιλώντας με όλους αυτούς τους ανθρώπους, ένιωσα πως πρόκειται για έναν σύλλογο που λειτουργεί ως οικογένεια. Ολα γίνονται πιο εύκολα όταν έχεις δίπλα σου την οικογένεια σε ό,τι κι αν κάνεις. Συζήτησα, λοιπόν, με την γυναίκα και την οικογένειά μου κι αποφάσισα να έρθω να βοηθήσω όσο μπορώ για να υπερασπιστούμε τον τίτλο, να συνεχίσουμε από την περασμένη σεζόν. Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο και σε συνδυασμό με την εμπειρία μου, εύχομαι να πετύχουμε μεγάλα πράγματα».

Για το μήνυμα που στέλνει στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ! Εχω λάβει πολλά μηνύματα, αρκετά μάλιστα δεν έχω προλάβει να τα δω, κι αυτό μου δίνει επιπλέον κίνητρο, το να γνωρίζω ότι είμαι ευπρόσδεκτος εδώ. Ως ανταπόδοση θα κάνει ό,τι καλύτερο σε κάθε παιχνίδι, ώστε να υπερασπιστώ τα χρώματα του ΠΑΟΚ. Αλλωστε με τόση στήριξη πιστεύω ότι θα πετύχουμε μεγάλα πράγματα αυτή τη σεζόν. Ευχαριστώ τους πάντες! Θα παλέψω για κάθε ματς με ό, τι έχω και ελπίζω να πετύχουμε πολλά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα