Δυνατά για Ουναχί και πλησιάζει σε ακόμη ένα... μπαμ ο Παναθηναϊκός!

Δυνατά για Ουναχί και πλησιάζει σε ακόμη ένα... μπαμ ο Παναθηναϊκός!

Νίκος Αθανασίου
Ουναχι

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, o διεθνής Μαροκινός μέσος, Αζεντίν Ουναχί που ανήκει στη Μαρσέιγ, είναι ο χαφ από το πάνω ράφι που προσπαθεί να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός, έχοντας βάλει σε καλό δρόμο την υπόθεση της απόκτησής του.

O Παναθηναϊκός θέλει να αποκτήσει έναν παίκτη στη μεσαία γραμμή που θα του κάνει την διαφορά και σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, αυτός είναι ο Αζεντίν Ουναχί που ανήκει στην Μαρσέιγ.

Τα ξημερώματα της Τρίτης υπήρξε στο Μαρόκο αναφορά για ενδιαφέρον του Τριφυλλιού για τον διεθνή μέσο, αναφορά που ισχύει στον απόλυτο βαθμό, καθώς αυτός είναι ο παίκτης που έχουν ξεχωρίσει στο ''πράσινο στρατόπεδο'' και προσπαθούν να τον κάνουν δικό τους.

Μάλιστα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του Gazzetta, ο Παναθηναϊκός έχει καλές πιθανότητες να κάνει ακόμη ένα ''μπαμ'' αν και έχει να αντιμετωπίσει τον ισχυρό ανταγωνισμό από ομάδες του εξωτερικού. Η περίπτωση, πάντως, βαδίζει σε καλό δρόμο...

O 24χρονος που είναι 24 φορές διεθνής με το Μαρόκο δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Μαρσέιγ έως το 2027 και τον Γενάρη του 2023 αποκτήθηκε αντί οκτώ εκατομμυρίων ευρώ. Την περασμένη σεζόν με τους Μασσαλούς είχε 35 εμφανίσεις, με δυο γκολ και μια ασίστ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα