ΟΦΗ: Συμφωνία με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας για Ισέκα

ΟΦΗ: Συμφωνία με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας για Ισέκα

Βασίλης Μπαλατσός
Ισέκα

bet365

Ο ΟΦΗ συμφώνησε με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας για την πώληση του Βέλγου φορ, Άαρον Ισέκα και θα κινηθεί άμεσα για την απόκτηση φορ.

Η μεγάλη πρόταση της ΤΣΣΚΑ Σόφιας έπεισε τον ΟΦΗ να πει το «ναι» για Ισέκα! Όπως επιβεβαιώνεται από τους Κρητικούς τα δυο κλαμπ κατέληξαν σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Βέλγου επιθετικού.

Οι Βούλγαροι έβαλαν στο τραπέζι μια πρόταση άνω του 1 εκατομμυρίου ευρώ, με τους ασπρόμαυρους να κρατούν πιθανότατα και ένα ποσοστό μεταπώλησης. Πλέον τα επόμενα 24ωρα αναμένεται η τυπική ολοκλήρωση της μεταγραφής και οι ανακοινώσεις.

Ο Ισέκα ήταν ποδοσφαιριστής που υπολόγιζε πολύ ο Τραϊανός Δέλλας, όμως με τη σύμφωνη γνώμη του Κολοσσού προχώρησε το deal. Φυσικά αναμένεται να υπάρξει άμεση κίνηση για την αντικατάσταση του 26χρονου φορ.

Ο ΟΦΗ απέκτησε τον Ισέκα τον περασμένο Γενάρη από την Μπάρνσλεϊ. Με τα ασπρόμαυρα ο Βέλγος επιθετικός που έχει συμβόλαιο έως το 2025 έχει 16 εμφανίσεις, με πέντε γκολ και μια ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα