«Σε εξέλιξη ακόμα οι συζητήσεις της ΑΕΚ με την Τσέλσι για Φοφανά»

Newsroom
Ο Νταβίντ Ντάτρο Φοφανά της Τσέλσι

bet365

Ο ρεπόρτερ της Τσέλσι στην Daily Mail αναφέρθηκε στην υπόθεση του Νταβίντ Ντατρό Φοφανά τονίζοντας πως η ΑΕΚ συνεχίζει τις προσπάθειές της για να φτάσει σε συμφωνία με τους «Μπλε».

Από το Gazzetta είχατε ενημερωθεί για την προσπάθεια που καταβάλει η ΑΕΚ τις τελευταίες μέρες για τον Νταβίντ Ντατρό Φοφανά.

Μάλιστα, όπως αναφέραμε στο ρεπορτάζ, ο 21χρονος Ιβοριανός επιθετικός είναι θετικός στο να έρθει στην ΑΕΚ, η οποία βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με τους «Μπλε» για να φτάσει σε συμφωνία.

Γι' αυτόν τον λόγο άλλωστε είχε ταξιδέψει στο Λονδίνο και ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ, Παναγιώτης Κονέ, ο οποίος ήταν την Κυριακή και στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Οι επαφές της ΑΕΚ με την Τσέλσι παραμένουν σε εξέλιξη, κάτι που επιβεβαιώνεται και από την Daily Mail.

Ο ρεπόρτερ της Τσέλσι, Κίραν Γκιλ τονίζει πως «η υπόθεση του Νταβίντ Ντατρό Φοφανά στην ΑΕΚ είναι ζωντανή» και πως «οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη». Κάτι που σημαίνει ότι είμαστε σε αναμονή εξελίξεων αναφορικά με το θέμα του 21χρονου Ιβοριανού φορ...

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα