Σπόραρ: H Σλόβαν Mπρατισλάβας παίρνει Σλοβένο φορ που δεν πήγε στο Euro!

Newsroom
Ελλάδα

bet365

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας, που «πολιορκεί» εδώ και καιρό τον Άντραζ Σπόραρ, βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Μπλαζ Κράμερ για την κορυφή της επίθεσής της.

«Αγκαλιά» με άλλο σέντερ φορ είναι η Σλόβαν Μπρατισλάβας, που εδώ και καιρό ενδιαφερόταν έντονα για τον Άντραζ Σπόραρ του Παναθηναϊκού. Το ενδιαφέρον της για τον Σλοβένο μάλιστα είχε τονίσει και πριν λίγο καιρό σε δηλώσεις της ο πρόεδρός της, που υπογράμμισε βέβαια πως πρόκειται για μια απαιτητική κίνηση.

Σύμφωνα με το σλοβάκικο Sport.sk πάντως, η Σλόβαν - που έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Champions League - βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του 28χρινιυ Σλοβένου συμπατριώτη του, Μπλαζ Κράμερ από τη Λέγκια Βαρσοβίας! Ο κόουτς των Πολωνών επιβεβαίωσε πως απομένουν μόνο οι λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση του deal απαντώντας σε σχετική ερώτηση πως: «Ο Κράμερ προς το παρόν ανήκει σε εμάς, όμως είναι ένα βήμα μακριά από ομάδα που θα παίξει στο Champions League».

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως ο προπονητής της Σλόβαν, Βάις, από την αρχή του καλοκαιριού ήθελε τον Κράμερ στην ομάδα, όμως η διοίκησή της προτίμησε να παλέψει για την «ακριβή επιστροφή» του Σπόραρ.

Ο Κράμερ έχει ξεκινήσει εφέτος με 5 γκολ - 4 ασίστ σε 11 ματς του πολωνικού πρωταθλήματος, ενώ πέρυσι πέτυχε 10 γκολ σε 31 παιχνίδια όλων των διοργανώσεων. Δεν είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή της Σλοβενίας για το Euro.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα