Παναθηναϊκός - Μεταγραφές: «Κοντά σε Παναθηναϊκό ο Ουναχί, με οψιόν 11.5 εκατ. ευρώ»

Newsroom
Ουναχί

bet365

Η «L' Equipe» τονίζει πως ο Αζεντίν Ουναχί έχει αποφασίσει να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, ενώ αποκαλύπτει και τη ρήτρα αγοράς που θα υπάρχει στο deal δανεισμού, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά και το ρεπορτάζ του Gazzetta.

Η «Equipe» σε ρεπορτάζ της τονίζει πως ο Αζεντίν Ουναχί έχει επιλέξει να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό και πως είναι θέμα χρόνου να φορέσει τα πράσινα.Ουσιαστικά επιβεβαιώνει και το ρεπορτάζ του Gazzetta που τόνιζε πως ο συγκεκριμένος παίκτης είναι ο... εκλεκτός του «τριφυλλιού». Ο 24χρονος Μαροκινός χαφ φέρεται να βρίσκεται κοντά στους Πράσινους μιας και αποτελεί βασική επιλογή για την μεσαία τους γραμμή.

Σύμφωνα με την «Equipe», ο Ουναχί θα αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό με τη μορφή δανεισμού σε deal που θα βάλει 500.000 ευρώ στα ταμεία των Μασσαλών, ενώ θα περιλαμβάνει και οψιόν αγοράς ύψους 11.5 εκατ. ευρώ. Θυμίζουμε, πως ο Ουναχί βρέθηκε στα μεταγραφικά σενάρια του Ολυμπιακού, ωστόσο η περίπτωσή του διαψεύστηκε από τους Πειραιώτες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα