«Πράσινος» ο Ουναχί, έρχεται στην Αθήνα και υπογράφει στον Παναθηναϊκό!

«Πράσινος» ο Ουναχί, έρχεται στην Αθήνα και υπογράφει στον Παναθηναϊκό!

Νίκος Αθανασίου
 Ο Ουναχί

bet365

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το «μπαμ» που αποκάλυψε το Gazzetta, ντύνοντας στα πράσινα τον διεθνή Μαροκινό μέσο, Αζεντίν Ουναχί με την μορφή δανεισμού από την Μαρσέιγ. Μόνο τα τυπικά απομένουν για την ανακοίνωση ακόμη μίας σπουδαίας κίνησης από το «τριφύλλι» αυτό το καλοκαίρι.

Το μεσημέρι της Τρίτης το Gazzetta αποκάλυψε ότι ο Παναθηναϊκός ήταν κοντά σε ένα ακόμη μεταγραφικό «μπαμ» αυτό το καλοκαίρι με την απόκτηση του Αζεντίν Ουναχί και το ρεπορτάζ επιβεβαιώθηκε για ακόμη μία φορά μέχρι κεραίας. Ο διεθνής Μαροκινός μέσος αναμένεται άμεσα στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει τον δανεισμό του από την Μαρσέιγ.

Όπως προκύπτει από την Γαλλία, το «ενοίκιο» ανέρχεται στις 500.000 ευρώ, οι «πράσινοι» θα καλύψουν όλο το συμβόλαιο του παίκτη ενώ υπάρχει και οψιόν αγοράς στα 11 εκατομμύρια ευρώ. Παράλληλα γίνεται αναφορά για ταξίδι του παίκτη στην Αθήνα, ώστε να ολοκληρωθεί το deal.

Με αυτή την κίνηση το «τριφύλλι» ανεβάζει την ποιότητα στη μεσαία γραμμή, προσθέτει χαρακτηριστικά που του έλειπαν όπως η ταχύτητα, η ένταση και η δημιουργία, δίνοντας στον Ντιέγκο Αλόνσο ακόμη ένα σούπερ «εργαλείο» για να φτιάξει την ομάδα που όλοι οι φίλοι του συλλόγου ονειρεύονται.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα