Μεντιλίμπαρ: Ο Κουκουρέγια... έσταξε μέλι για τον Βάσκο και την επιρροή του στους παίκτες

Newsroom
Ο Μεντιλίμπαρ
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο Ευρωπαϊος Πρωταθλητής Μαρκ Κουκουρέγια, που τον έζησε στην Εϊμπάρ.

Έχει συνεργαστεί με προπονητές όπως ο Τόμας Τούχελ, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και ο Γκρέιαμ Πότερ, όμως ο Μαρκ Κουκουρέγια δεν βάζει κανέναν πάνω από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ! Ο Ισπανός αριστερός μπακ έφτασε να κατακτήσει ως πρωταγωνιστής το EURO με την εθνική του ομάδα, ωστόσο, όπως παραδέχθηκε, δεν θα τα είχε καταφέρει χωρίς τον κόουτς του Ολυμπιακού.

Μιλώντας στο ισπανικό «eldesmarque», ο Κουκουρέγια δήλωσε πως ο Μεντιλίμπαρ ήταν ο προπονητής που τον έχει επηρεάσει περισσότερο από κάθε άλλον στην καριέρα του και αυτός που τον βοήθησε περισσότερο από κάθε άλλον να βελτιωθεί. Υπενθυμίζουμε πως ο Ισπανός μπακ στα 20 του αγωνίστηκε για μια σεζόν ως δανεικός στην Εϊμπάρ του Μεντιλίμπαρ, μια σεζόν που από ό,τι φαίνεται τον σημάδεψε.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα