Ουναχί για Παναθηναϊκό: «Ήθελα να νιώσω εμπιστοσύνη, χαίρομαι που θα ξαναδώ τον κόσμο!» (vid)

Ουναχί για Παναθηναϊκό: «Ήθελα να νιώσω εμπιστοσύνη, χαίρομαι που θα ξαναδώ τον κόσμο!» (vid)

Σωτήρης Μυκονίου
ddd

bet365

O Aζεντίν Ουναχί πάτησε Ελλάδα για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό και αποκάλυψε τους λόγους που τον έκαναν να διαλέξει το Τριφύλλι. Το Gazzetta ήταν στην άφιξη του Μαροκινού άσου.

Με ιδιωτική πτήση έφτασε τα ξημερώματα της Τετάρτης στην Αθήνα ο Aζεντίν Ουναχί για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, ο οποίος έκανε ακόμη μία σπουδαία κίνηση αυτό το καλοκαίρι. Στο αεροδρόμιο τον υποδέχθηκε ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού, Γιάννης Παπαδημητρίου και ο διευθυντής επικοινωνίας, Σταμάτης Γαρρής.

Εκεί φυσικά ήταν και το Gazzetta, το οποίο σας μεταφέρει βίντεο αλλά και τις πρώτες δηλώσεις του Μαροκινού μέσου που αποκτήθηκε ως δανεικός από την Μαρσέιγ.

Ο 24χρονος άσος δήλωσε:

«Παίξαμε με τον Παναθηναϊκό, το θυμάμαι. Θυμάμαι τους φίλους του Παναθηναϊκού και θα χαρώ να τους ξαναδώ. Η αλήθεια είναι και στο Βελοντρόμ και στην Αθήνα υπάρχει θερμή ατμόσφαιρα. Έχω δει αγώνες Παναθηναϊκού και είδα πόσο ο κόσμος βοηθάει την ομάδα του».

Ήταν πολύ δύσκολη επιλογή. Χθες μίλησα με τον κόουτς, είχα πολύ καλό προαίσθημα μετά και από τις συζητήσεις που είχα με τον πρόεδρο και τον τεχνικό διευθυντή.

Βρέθηκα σε δύσκολη κατάσταση. Ήθελα να πάω σε μια ομάδα που με εμπιστεύεται και αυτό είναι το πρότζεκτ στο οποίο ήθελα να συμμετάσχω.

Έχω αυτοπεποίθηση, ξέρω ότι έχω το ταλέντο για να τα καταφέρω και να δείξω όσα θέλω. Δεν διάλεξα κάτι εύκολο, δεν ήταν η εύκολη λύση για μένα. Αλλά ήθελα να πάω σε μια ομάδα που θα με εμπιστεύεται.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα