Ο Ουναχί είχε αναγκάσει τον Λουίς Ενρίκε να πει: «Θεέ μου από που ήρθε αυτό το αγόρι» (vid)

Ο Ουναχί είχε αναγκάσει τον Λουίς Ενρίκε να πει: «Θεέ μου από που ήρθε αυτό το αγόρι» (vid)

Νίκος Ρόλλας
Ουναχί εναντίον Ισπανίας

bet365

Η μαγική εμφάνιση του Αζεντίν Ουναχί κόντρα στην Ισπανία, στο τελευταίο Μουντιάλ, που άφησε τον Λουίς Ενρίκε με ανοιχτό το... στόμα.

Ένας ποδοσφαιρικός μύθος που έχει διατηρηθεί με την πάροδο των χρόνων θέλει τον Άλεξ Φέργκιουσον να αναρωτιέται «ποιος είναι αυτός ο Γιούρκας» μετά από εκείνο το 1-1 του Παναθηναϊκού με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ΟΑΚΑ, όταν και ο νεαρός τότε δεξιός μπακ του «τριφυλλιού» είχε ισοφαρίσει για τους «πράσινους».

Κάτι ανάλογο θα μπορούσε να πει κανείς πως έγινε και με τον Αζεντίν Ουναχί στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο, όχι όμως με τον Σερ Άλεξ, αλλά με τον Λουίς Ενρίκε.

Ουναχί για Παναθηναϊκό: «Ήθελα να νιώσω εμπιστοσύνη, χαίρομαι που θα ξαναδώ τον κόσμο!» (vid)

Βλέπετε, εκείνο το ματς του Μαρόκου με την Ισπανία για την φάση των «16» της διοργάνωσης, ουσιαστικά αποκάλυψε σε όλο τον κόσμο το ταλέντο του 22χρονου μέσου και αποτέλεσε... διαβατήριο, προκειμένου η Μαρσέιγ να πληρώσει 8 εκατομμύρια στην Ανζέ για να τον κάνει δικό της.

Η εμφάνισή του σε εκείνο το παιχνίδι, το οποίο η ομάδα του πήρε την πρόκριση στην διαδικασία των πέναλτι, ήταν τέτοια που άφησε τον Ισπανό τεχνικό με ανοιχτό το... στόμα. Το πόσο αιφνιδιάστηκε από τα όσα έκανε, μπορεί να το καταλάβει κανείς από τα όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης...

«Με εξέπληξε ευχάριστα το νούμερο 8. Θεέ μου από που ήρθε αυτό το αγόρι. Δεν μπορώ να θυμηθώ το όνομά του συγγνώμη. Έπαιξε πολύ καλά. Οι Ασράφ (σ.σ. Χακίμι) και ο Ζιγιές ήταν οι προφανείς, ξέραμε τον Εν-Νασίρι, ξέραμε και τον Άμραμπατ επίσης... Αυτό το αγόρι όμως δεν σταμάτησε να τρέχει. Το συζητήσαμε με το σταφ της ομάδας. Ήταν καταπληκτικός», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε σε video τις καλύτερες στιγμές του Ουναχί από το ματς αυτό...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα