Ολυμπιακός, μεταγραφές: Στην Ελλάδα ο Ολιβέιρα για να υπογράψει

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Στην Ελλάδα ο Ολιβέιρα για να υπογράψει

Δημήτρης Τομαράς
Δημοσίευμα για Ολιβέιρα και Παναθηναϊκό

bet365

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα βρίσκεται στην Ελλάδα ώστε να περάσει από όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό.

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Σέρτζιο Ολιβέιρα. Ο Πορτογάλος χαφ τα βρήκε σε όλα με τον Ολυμπιακό και μάλιστα βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα εδώ και λίγες ώρες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Ολιβέιρα αναμένεται σήμερα να περάσει από όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό το οποίο θα έχει διάρκεια 2+1 ετών. Όπως γίνεται αντιληπτό, απομένουν μονάχα τα τυπικά για να σφραγίσει το σημαντικό deal των «ερυθρολεύκων», που προσθέτουν ποιότητα και εμπειρία στον άξονα τους.

Εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά και δεν προκύψει κάποια ανατροπή, ο Ολιβέιρα θα δηλωθεί και στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα