Ρόμπι Κιν: Στην Τρίπολη για τα τυπικά με τον Αστέρα

Ρόμπι Κιν: Στην Τρίπολη για τα τυπικά με τον Αστέρα

ΚΙν

bet365

Ο Ρόμπι Κιν είναι στην Τρίπολη για τις τελευταίες λεπτομέρειες της υπογραφής του διετούς συμβολαίου του με τον Αστέρα Τρίπολης. Τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Ο Ρόμπι Κιν αναμένεται να αποτελέσει τον επόμενο προπονητή του Asteras Aktor, κάτι που αναμέναμε από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση από το Ισραήλ. Ο Ιρλανδός κόουτς, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο ενώ μαζί του θα έχει στον κιτρινομπλέ πάγκο δύο άμεσους συνεργάτες του (ο ένας είναι αναλυτής).

Φυσικά, γίνεται η υπέρβαση από τη διοίκηση της ομάδας προκειμένου να φέρουν στην Ελλάδα ένα τόσο "δυνατό" όνομα με συμβόλαιο που δεν υπάρχει σε ομάδα κάτω του «Big 5».

Ο 44χρονος είναι ήδη στην Τρίπολη και από ώρα σε ώρα αναμένεται μόνο η επισημοποίηση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Θυμίζουμε ότι σε 53 ματς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ είχε 113 γκολ ενεργητικό και 49 παθητικό, με 38 νίκες, 9 ισοπαλίες και μόλις 6 ήττες οδηγώντας την ομάδα του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Toto Cup.

Φυσικά, μέχρι να πέσουν οι υπογραφές τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο και οι άνθρωποι της ομάδας έχουν στο μυαλό τους ήδη κι άλλες περιπτώσεις.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα