Ο Άρης διαψεύδει την εισβολή Καρυπίδη: «Έχουν κόμπλεξ μαζί του, ντροπή για τον Σπάθα»

Ο Άρης διαψεύδει την εισβολή Καρυπίδη: «Έχουν κόμπλεξ μαζί του, ντροπή για τον Σπάθα»

Newsroom
Άρης: «Κόμπλεξ με τον Καρυπίδη, ντρέπεται και η ντροπή με τον Σπάθα»

bet365

Η ΠΑΕ Άρης έκανε επίθεση μέσω διαρροής για τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του MEGA για «ντου» του Καρυπίδη στα γραφεία των διαιτητών του αγώνα με τον Ατρόμητο.

Στην αντεπίθεση βγήκε η ΠΑΕ Άρης σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν στον αέρα της Κυριακάτικης εκπομπής του MEGA για τον αγώνα του Άρη με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι διαψεύδοντας τα όσα ελέχθησαν σχετικά με την προσπάθεια εισβολής του ιδιοκτήτη των «κιτρίνων» στα αποδυτήρια των διαιτητών ενώ αναφέρθηκαν και στον τηλεκριτικό διαιτησίας, Ηλία Σπάθα λέγοντας πως «ντρέπεται και η ντροπή μαζί του».

Αναλυτικά η διαρροή της ΠΑΕ Άρης:

«Το κόμπλεξ κάποιων με τον Καρυπίδη και η εμπάθεια με τον Άρη, έχει πάει σε τέτοια επίπεδα που πλέον δεν τους νοιάζει ακόμη και να εξευτελίζονται δημοσίως. Ο Καρυπίδης ουδέποτε επιχείρησε να μπει στο γραφείο των διαιτητών και να τα σπάσει όπως είπε ο… απεσταλμένος καναλιού στην αυλή του σπιτιού του τα ξημερώματα της Δευτέρας. Η αλήθεια είναι ότι ο Καρυπίδης, ούτε καν πλησίασε το γραφείο των διαιτητών μετά το ματς και όποιος έχει άλλη άποψη ας ανατρέξει στο φύλλο αγώνα.

Όσο για τον Σπάθα δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθούμε καν. Τα έργα και οι ημέρες του ίδιου και του πατέρα του είναι γνωστά άλλωστε σε όλους. Πολύ απλά ντρέπεται και η ντροπή μαζί του… Αξιολύπητοι βεβαίως είναι και αυτοί που αναπαράγουν τα ρεπορτάζ από την αυλή ενός… σπιτιού στην 01.40 τα ξημερώματα της Δευτέρας, χωρίς να τα ελέγξουν. Συνεχίστε να εκτίθεστε όλοι μαζί…».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα