Ολιβέιρα: «Έχω συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό αλλά η Γαλατασαράι δεν στέλνει τα έγγραφα μου»

Ολιβέιρα: «Έχω συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό αλλά η Γαλατασαράι δεν στέλνει τα έγγραφα μου»

Newsroom
Ο Ολιβέιρα

bet365

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα επιβεβαίωσε τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό σε Τούρκο δημοσιογράφο ωστόσο πρόσθεσε πως η Γαλατασαράι δεν έχει στείλει όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Το deal ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Σέρτζιο Ολιβέιρα είναι οριστικό. Ο Πορτογάλος χαφ τα έχει βρει σε όλα με τους Πειραιώτες και απομένουν μερικά βήματα ακόμα ώστε να ολοκληρωθεί με κάθε επισημότητα η μεταγραφή του στους «ερυθρόλευκους».

Σύμφωνα με τον ίδιο τον Ολιβέιρα αυτό που απομένει είναι η αποστολή των απαραίτητων εγγράφων από την τουρκική ομάδα. Ο Πορτογάλος μίλησε σε Τούρκο δημοσιογράφο και του επιβεβαίωσε τη συμφωνία με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας παράλληλα πως πλέον περιμένει τα έγγραφα από τη Γαλατά.

«Έχω συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό αλλά η Γαλατασαράι δεν έχει στείλει τα έγγραφα», τονίζει ο Ολιβέιρα. Από την άλλη ο Τούρκος δημοσιογράφος συμπληρώνει «ο Σέρτζιο Ολιβέιρα έχει υπογράψει με τον Ολυμπιακό, αλλά θέλει 5,8 εκατ. ευρώ από το διετές συμβόλαιό του με τη Γαλατασαράι. Η ομάδα το δέχθηκε, αλλά ο παίκτης τηρεί αυστηρή στάση στους όρους πληρωμής. Αν καθυστερήσει μία δόση, έχουν επιπλέον απαιτήσεις. Για αυτό δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η υπόθεση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα