ΠΑΟΚ μεταγραφές: Τσεκάρουν και την περίπτωση του Βιετέσκα (vid)

Newsroom
βιετέσκα

bet365

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την αναζήτηση για την ενίσχυση του στο κέντρο της άμυνας και ο Βιετέσκα είναι ένα από τα ονόματα που εξετάζει.

Μετά την απόκτηση του Κόλεϊ και το «ναυάγιο» στην υπόθεση του Χατζηδιάκου, ο ΠΑΟΚ εξακολουθεί να βρίσκεται στην αγορά για την απόκτηση ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού. Ένα από τα νέα ονόματα που έχουν προκύψει στην αναζήτηση που έχει κάνει, είναι ο Ματέους Βιετέσκα της Κάλιαρι.

Πρόκειται για 27χρονο Πολωνό στόπερ, ο οποίος έχει ύψος 1,87μ. και το συμβόλαιό του με τους νησιώτες ολοκλήρωνεται το καλοκαίρι του 2027. Ήρθε στην ιταλική ομάδα το περασμένη καλοκαίρι από την Κλερμόν αντί 5 εκατ. ευρώ, όμως πέρυσι πραγματοποίησε μόλις 23 συμμετοχές με την φανέλα του ιταλικού κλαμπ σκοράροντας ένα γκολ και δίνοντας δύο ασίστ στα περισσότερα από 1.400 λεπτά που αγωνίστηκε. Φέτος, έχει αγωνιστεί σε δύο από τα τέσσερα παιχνίδια της Κάλιαρι και μάλιστα ως βασικός.

Αυτή τη στιγμή ο «δικέφαλος του βορρά» συζητάει με τους Ιταλούς για την μεταγραφή του Βιετέσκα μ' ένα καθεστώς δανεισμού, όμως η διαπραγμάτευση δεν είναι εύκολη, αφού εκείνοι θέλουν είτε να πουλήσουν τον παίκτη είτε να τον δανείσουν, αλλά με υποχρεωτική οψιόν αγοράς.

Ο χρόνος την ίδια ώρα δεν είναι σύμμαχος του ΠΑΟΚ, αφού απόψε τα μεσάνυχτα τελειώνει η προθεσμία για την δήλωση της ευρωπαϊκής λίστας και ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει αυτή να περιέχει έναν ακόμη στόπερ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα