Ολυμπιακός μεταγραφές: Λύθηκε το συμβόλαιο του Ολιβέιρα με την Γαλατάσαραϊ σύμφωνα με τους Τούρκους

Newsroom
«Λύθηκε το συμβόλαιο του Ολιβέιρα με την Γαλατάσαραϊ»

bet365

Σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα, το συμβόλαιο του Σέρτζιο Ολιβέιρα με την Γαλατάσαραϊ λύθηκε κι έτσι ο παίκτης είναι πλέον ελεύθερος να υπογράψει στον Ολυμπιακό.

Συνεχίζονται οι εξελίξεις στην υπόθεση της μεταγραφής του Σέρτζιο Ολιβέιρα από την Γαλατάσαραϊ στον Ολυμπιακό. Ο 32χρονος Πορτογάλος κεντρικός μέσος είχε δηλώσει πριν λίγη ώρα σε Τούρκο δημοσιογράφο πως η τουρκική ομάδα δεν έστελνε τα έγγραφά του για τελειώσει η μετακίνησή του στους «ερυθρολεύκους», όμως αυτό φαίνεται πως άλλαξε.

Ο Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου ενημέρωσε πως το συμβόλαιο του Ολιβέιρα με την Γαλατάσαραϊ λύθηκε κι εκείνος ήρθε στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρώσει και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό, δηλαδή να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά, το οποίο θα ενεργοποίησει την συμφωνία που έχει επιτευχθεί μεταξύ των δύο πλευρών για 2+1 χρόνια.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα