Λαμία: Κοντά στον Ενρίκεζ, πρώην της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (vid)

Newsroom
enr.jpg

bet365

Ο Ανχελο Ενρίκεζ, διεθνής Χιλιανός φορ που έχει κατακτήσει Copa America και το 2012 υπέγραψε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι (πολύ) πιθανό να συνεχίσει στη Λαμία.

Για την απόκτηση ενός επιθετικού κινείται το τελευταίο διάστημα η Λαμία και οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν πως βρήκε τον «εκλεκτό» της στο πρόσωπο του Ανχελο Ενρίκεζ.

Πρόκειται για τον Χιλιανό φορ που μάλιστα έχει φορέσει 14 φορές τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος και το 2015 πανηγύρισε την κατάκτηση του Copa America που έγινε στη χώρα του.

Ο 30χρονος στράικερ «κουβαλά» «βαρύ» βιογραφικό, καθώς ξεκίνησε από την Ουνιβερστάντ ντε Τσίλε και το 2012 υπέγραψε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ναι μεν δεν έπαιξε ποτέ με τη φανέλα τους σε επίσημο, ματς αλλά από εκείνο το χρονικό σημείο και έπειτα αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο και μεταξύ άλλων πανηγύρισε δύο πρωταθλήματα και ισάριθμα Κύπελλα με τη φανέλα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ (129 συμμμετοχές/51 γκολ/19 ασίστ, αθροιστικά από το 2014 ως το 2018) και ένα Κύπελλο Αγγλίας με την Γουίγκαν (8 συμμετοχές/1 γκολ), όπου και ήταν δανεικός το 2013.

Μεταξύ άλλων εκείνο το διάστημα αγωνίστηκε ακόμη σε Σαραγόσα, Ατλας του Μεξικό αλλά και εν νέου στην Ουνιβερστάντ ντε Τσίλε.

Υστερα συνέχισε για μία διετία στη Φορταλέζα της Βραζιλίας, για μία σεζόν στην Μίεντζ Λέγκνικα της Πολωνίας, ενώ πέρσι ήταν στην Μπάλτικα της Ρωσίας (38 ματς/9 γκολ/2 ασίστ).

Υπό προϋποθέσεις μπορεί να βοηθήσει και στα άκρα και όπως αναφέρουν οι συμπατριώτες του βρίσκεται σε (προχωρημένες) επαφές με τη Λαμία ώστε να έρθει στην Ελλάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα