Παναθηναϊκός: Δανεικός στην Κηφισιά ο Κυριόπουλος

Βασίλης Μπαλατσός
kiriopoulos

bet365

O 20χρονος εξτρέμ του Παναθηναϊκού, Γιώργος Κυριόπουλος θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν στην Κηφισιά με τη μορφή δανεισμού.

Παίκτης της Κηφισιάς θα είναι μέχρι το τέλος της σεζόν ο Γιώργος Κυριόπουλος. Ο 20χρονος αριστεροπόδαρος εξτρέμ που έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2026 παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στην Κηφισιά της Superleague 2 έως το καλοκαίρι του 2025.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός προέρχεται από τις ακαδημίες του Τριφυλλιού και έχει κάνει μια εμφάνιση με την πρώτη ομάδα. Την τελευταία διετία μετράει με τον Παναθηναϊκό Β' 40 εμφανίσεις, με ένα γκολ και τρεις ασίστ.

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τον δανεισμό του Γιώργου Κυριόπουλου στην Κηφισιά. Ο Έλληνας μέσος θα παραμείνει στην ομάδα των Βορείων Προαστίων έως το καλοκαίρι του 2025», αναφέρει η ενημέρωση του Παναθηναϊκού.

Η ανακοίνωση της Κηφισιάς:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Κυριόπουλου με τη μορφή δανεισμού από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Γεννημένος στις 24 Αυγούστου 2004, ο Γιώργος Κυριόπουλος, ο οποίος αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός, ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Ομίλου Αθλοπαιδιών Κω. Το καλοκαίρι του 2018 εντάχθηκε στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού, αποτελώντας μέλος της Κ19 του συλλόγου, που κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή στο αντίστοιχο ηλικιακό πρωτάθλημα της Super League το 2022.

Τον Οκτώβριο του 2021 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, ενώ στις 15 Δεκεμβρίου 2022 πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα του τριφυλλιού στο αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας με αντίπαλο τον ΝΠΣ Βόλου.

Έχει φορέσει επίσης τη φανέλα με το εθνόσημο συνολικά έντεκα (11) φορές ως μέλος των μικρών εθνικών ομάδων της Ελλάδας.

Η ΠΑΕ Κηφισιά τον καλωσορίζει στην οικογένειά της, του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα