Κόλεϊ: «Ο ΠΑΟΚ είναι η σωστή επιλογή για εμένα»

Κόλεϊ: «Ο ΠΑΟΚ είναι η σωστή επιλογή για εμένα»

Newsroom
Ο Κόλεϊ

bet365

Ο Ομάρ Κόλεϊ μίλησε για την αποχώρησή του από την Μπεσίκτας, τονίζοντας πως ο ΠΑΟΚ ήταν η σωστή επιλογή για την συνέχεια της καριέρας του.

Ο Ομάρ Κόλεϊ είναι ακόμα μία μεταγραφική κίνηση του ΠΑΟΚ αυτό το καλοκαίρι. Ο 31χρονος σέντερ μπακ άφησε την Τουρκία και την Μπεσίκτας προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην χώρα μας και τους επίσης «ασπρόμαυρους». Μιλώντας στην Τουρκία ο ποδοσφαιριστής από την Γκάμπια αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν να φύγει από την Μπεσίκτας, ενώ επισήμανε πως ο ΠΑΟΚ ήταν η σωστή επιλογή για εκείνον.

Συγκεκριμένα ο Ομάρ Κόλεϊ ανέφερε: «Ο ΠΑΟΚ έδειξε ενδιαφέρον και ρώτησα το διοικητικό συμβούλιο της Μπεσίκτας για τα σχέδιά τους για μένα. Μου είπαν ότι δεν σκόπευαν να ανανεώσουν το συμβόλαιο στο φινάλε. Έτσι έπρεπε να σκεφτώ το μέλλον μου.

Σκεφτόμουν γιατί έφυγα από την Μπεσίκτας. Μερικές φορές στο ποδόσφαιρο, μπορεί να συμβούν απροσδόκητες καταστάσεις. Στην αρχή, ήμουν μέρος του πλάνου, έπαιζα σε κάθε αγώνα. Στη συνέχεια, ο σύλλογος αποχαιρέτησε ορισμένους ποδοσφαιριστές. Παρ' όλα αυτά, δεν υπήρχαν άσχημα πράγματα ανάμεσα σε εμένα και τον Σύλλογο. Έπαιζα σε κάθε αγώνα στην αρχή της σεζόν.

Έπρεπε να σκεφτώ τις ισορροπίες. Το συμβόλαιό μου με την Μπεσίκτας θα τελείωνε στο τέλος της σεζόν. Πέρασα καλά στην Μπεσίκτας και ήθελα να φύγω όμορφα. Ο ΠΑΟΚ ήταν η σωστή επιλογή για μένα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα