ΑΕΚ: Στην Αγγλία γράφουν ότι η Τσέλσι απέρριψε την πρόταση για Φοφανά, αλλά...

Newsroom
Ο Νταβίντ Ντάτρο Φοφανά της Τσέλσι

bet365

Αγγλικό δημοσίευμα τονίζει πως η Τσέλσι απέρριψε την πρόταση της ΑΕΚ για δανεισμό του 21χρονου Ιβοριανού φορ, όμως η αναφορά του συγκεκριμένου ρεπορτάζ έχει να κάνει με τα δεδομένα που υπήρχαν στην υπόθεση πριν το ταξίδι του Παναγιώτη Κονέ στο Λονδίνο.

Η ΑΕΚ είναι πάντα σε επαφές με την Τσέλσι για την περίπτωση του Νταβίντ Ντατρό Φοφανά, που όπως είχατε διαβάσει στο Gazzetta αποτελεί τον βασικό στόχο για τη θέση του φορ.

Στην Αγγλία δημοσίευμα του TeamTalk αναφέρει πως η Τσέλσι απέρριψε την πρόταση δανεισμού που κατέθεσε η ΑΕΚ, συζητώντας μόνο πώληση του Φοφανά και ζητώντας ένα ποσό μεταξύ 10 και 12 εκατ. λιρών συν ποσοστό μεταπώλησης.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι η αναφορά στο συγκεκριμένο αγγλικό δημοσίευμα έχει να κάνει με τα δεδομένα που υπήρχαν στην υπόθεση Φοφανά πριν ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ, Παναγιώτης Κονέ ταξιδέψει στο Λονδίνο για να έχει από κοντά επαφές με την Τσέλσι.

Μάλιστα τότε είχαμε επισημάνει στο ρεπορτάζ μας ότι ο 21χρονος Ιβοριανός επιθετικός είναι θετικός στη μετακίνησή του στην ΑΕΚ και ότι η Τσέλσι επιθυμούσε πώλησή του και όχι δανεισμό με οψιόν αγοράς.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα