ΟΦΗ: Επίσημα στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας ο Ισέκα, πάνω από 1,2 εκατ. ευρώ το συνολικό deal

ΟΦΗ: Επίσημα στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας ο Ισέκα, πάνω από 1,2 εκατ. ευρώ το συνολικό deal

Βασίλης Μπαλατσός
ΙΣΕΚΑ

bet365

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της μεταγραφή του Άαρον Ισέκα στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Πάνω από 1,2 εκατομμύρια ευρώ μαζί με τα μπόνους το συνολικό ποσό του deal.

Όπως αναμενόταν, ο Άαρον Ισέκα αποτελεί παρελθόν από τον ΟΦΗ. Οι Κρητικοί και η ΤΣΣΚΑ Σόφιας ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους για τη μεταγραφή του Βέλγου σέντερ φορ, ο οποίος αποχώρησε από τους ασπόμαυρους μετά από περίπου οκτώ μήνες.

Κατά μια πηγή η συμφωνία των δυο ομάδων έκλεισε στις 900.000 ευρώ, ενώ όπως προκύπτει μαζί με τα μπόνους το συνολικό ποσό του deal ξεπερνάει τα 1,2 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο ΟΦΗ κράτησε και ποσοστό μεταπώλησης της τάξης του 10%. Ο 26χρονος επιθετικός με τους Κρητικούς έχει 16 εμφανίσεις, με πέντε γκολ και μια ασίστ.

Πλέον όπως είναι προφανές ο ΟΦΗ θα επικεντρωθεί στην απόκτηση σέντερ φορ που θα καλύψει το κενό του Βέλγου, ο οποίος ήταν στα βασικά πλάνα του Τραϊανού Δέλλα.

H ανακοίνωση του ΟΦΗ:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την συμφωνία με την CSKA Sofia για την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή, Aaron Leya Iseka.

O 26χρονος επιθετικός ήρθε στον ΟΦΗ τον περασμένο Ιανουάριο και στο διάστημα παραμονής του αγωνίστηκε με τα «ασπρόμαυρα» σε 16 αγώνες, έχοντας 5 γκολ.

Aaron, σε ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερες στην ομάδα μας! Καλή επιτυχία στο νέο κεφάλαιο της καριέρας σου!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα