Παναθηναϊκός: «Χάλασε» του αντί-Σπόραρ στη Σλόβαν Μπρατισλάβας

Newsroom
Σπόραρ - Παναθηναϊκός

bet365

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας, που «φλέρταρε» έντονα με τον Σπόραρ, έφτασε μια ανάσα από τη μεταγραφή του Μπλαζ Κράμερ για την ενίσχυσή της στην κορυφή της επίθεσης, όμως το deal «ναυάγησε».

Νέα εξέλιξη στο σίριαλ της μεταγραφής σέντερ φορ για τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, που έχει ενδιαφερθεί έντονα για τον Άντραζ Σπόραρ του Παναθηναϊκού. Οι Σλοβάκοι έδειξαν να «κλείνουν» τον - επίσης Σλοβένο - Μπλαζ Κράμερ από τη Λέγκια Βαρσοβίας, όμως η προσπάθειά τους για τον 29χρονο έπεσε στο κενό.

Όπως μετέδωσε το πολωνικό meczyki.pl, ο Κράμερ δεν θα γίνει παίκτης της Σλόβαν και θα μείνει στη Λέγκια. Μάλιστα, αναφέρει πως εν τέλει ήταν η Σλόβαν με τον ποδοσφαιριστή που δεν μπόρεσαν να τα βρουν, ώστε να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του, η οποία «ναυάγησε». Η Σλόβαν Μπρατισλάβας, που θα αγωνιστεί στο Champions League, θέλει σίγουρα φορ και μένει να φανεί αν θα κινηθεί για κάποια άλλη περίπτωση ή συγκεριμένα τον Σπόραρ, μέχρι να κλείσει το μεταγραφικό «παράθυρο» στη Σλοβακία (06/09).

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα