Χουάνκαρ: «Να απολαύσω την παρουσία μου στον Άρη και να δώσουμε χαρές στους φιλάθλους μας»

Χουάνκαρ: «Να απολαύσω την παρουσία μου στον Άρη και να δώσουμε χαρές στους φιλάθλους μας»

Newsroom
Ο Χουάνκαρ

bet365

Ο Χουάνκαρ μιλώντας μετά την ανακοίνωσή του από τον Άρη ανέφερε πως θέλει να απολαύσει την παρουσία του στους «κίτρινους» και μαζί με τους συμπαίκτες του να δώσουν χαρά στον κόσμο της ομάδας.

Παίκτης του Άρη είναι και τυπικά ο Χουάνκαρ, με τους «κίτρινους» να ανακοινώνουν την απόκτηση του Ισπανού αριστερού μπακ. Στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ο 34χρονος ποδοσφαιριστής ανέφερε τα εξής: «Είμαι χαρούμενος που ανήκω πλέον στον Άρη και ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις με την καινούργια μου ομάδα.

Δεν χρειάζεται να πω πολλά. Γνωρίζω πολύ καλά τον Άρη και τη δυναμική του γιατί τα τελευταία τέσσερα χρόνια αγωνίζομαι στην Ελλάδα και πάντα μας δυσκόλευε όταν παίζαμε αντίπαλοι.

Θέλω να απολαύσω την παρουσία μου στον Άρη. Έχω μεγάλη όρεξη να παίξω μπάλα και θα δουλέψω σκληρά με την ομάδα για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Θέλουμε να δώσουμε χαρές στους φιλάθλους μας. Δεν θα έχω πρόβλημα προσαρμογής γιατί παίζω πολλά χρόνια στην Ελλάδα και στον Άρη θα βρω πολλούς Ισπανούς.

Το μόνο που σκέφτομαι τώρα είναι να πάω αύριο στην προπόνηση για να γνωρίσω τον προπονητή μου και τους συμπαίκτες μου».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα