ΟΦΗ: Έτοιμος για Άρη ο Μπρεσάν

ΟΦΗ: Έτοιμος για Άρη ο Μπρεσάν

Βασίλης Μπαλατσός
Μπρεσάν

bet365

Ο Ματέους Μπρεσάν μπήκε στις προπονήσεις του ΟΦΗ και είναι έτοιμος για το ματς της επανέναρξης κόντρα στον Άρη. Δεν πήγε στην Εθνική Ελπίδων ο Αποστολάκης.

Ένα αγωνιστικό πρόβλημα λιγότερο για τον Τραϊανό Δέλλα. Ο Ματέους Μπρεσάν που είχε υποστεί θλάση α' βαθμού στον αγώνα του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο στο Ηράκλειο επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων το απόγευμα της Τετάρτης (4/9) και δήλωσε παρών ενόψει του αγώνα με τον Άρη στην Κρήτη για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Superleague.

Από εκεί και πέρα θεραπεία ακολούθησαν τόσο ο Χουάν Νέιρα, όσο και ο Γιάννης Αποστολάκης, με τον νεαρό μεσοεπιθετικό να μένει τελικά εκτός Εθνικής Ελπίδων λόγω του διαστρέμματος που έχει υποστεί.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης, ασκήσεις φυσικής κατάστασης και κυκλοφορίας της μπάλας. Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Πέμπτη (5/9), στις 18:15.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα