Παναθηναϊκός μεταγραφές: «Θέλει τον Σκωτσέζο εξτρέμ Μόργκαν», γράφουν στην Αμερική

Παναθηναϊκός μεταγραφές: «Θέλει τον Σκωτσέζο εξτρέμ Μόργκαν», γράφουν στην Αμερική

Βασίλης Μπαλατσός
Λιούις Μόργκαν

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «CBS» ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του διεθνή Σκωτσέζου εξτρέμ της New York Red Bull, Λιούις Μόργκαν.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να ανακοίνωσε την ευρωπαϊκή του λίστα για τα επερχόμενα ματς του Conference League, όμως αυτό δεν σημαίνει πως τελείωσαν οι μεταγραφές του Τριφυλλιού. Θυμίζουμε άλλωστε πως οι ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος μπορούν να κάνουν κινήσεις με παίκτες που έχουν συμβόλαιο μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «CBS» το Τριφύλλι ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Λιούις Μόργκαν. Πρόκειται για διεθνή Σκωτσέζος εξτρέμ, ο οποίος ανήκει στη New York Red Bull και έχει συμβόλαιο έως τις 31 Δεκεμβρίου του 2025, με το κλαμπ του MLS να έχει οψιόν επέκτασης για ακόμα μια χρονιά.

Όπως αναφέρουν οι Αμερικάνοι το Τριφύλλι δεν έχει κάνει ακόμα επίσημη πρόταση, ενώ η ομάδα της Νέας Υόρκης δεν θέλει να χάσει τον ποδοσφαιριστή. Την τρέχουσα σεζόν ο τέσσερις φορές διεθνής winger μετράει 25 εμφανίσεις στις ΗΠΑ, με 12 γκολ και τρεις ασίστ.

O Μόργκαν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Σεντ Μίρεν, Σέλτικ, Σάντερλαντ και Ίντερ Μαϊάμι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα