ΠΑΟΚ μεταγραφές: Δεν τα βρήκε με Κάλιαρι για Βιετέσκα σύμφωνα με τους Πολωνούς

βιετέσκα

bet365

Σύμφωνα με πολωνικό δημοσίευμα, οι διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με την Κάλιαρι για τον Ματέους Βιετέσκα δεν τελεσφόρησαν κι έτσι φαίνεται πως δεν θα προχωρήσει η συγκεκριμένη κίνηση.

Η πολωνική ιστοσελίδα «meczyki» ανέφερε σε νέο αποκλειστικό ρεπορτάζ της πως οι συζητήσεις του ΠΑΟΚ με την Κάλιαρι για την απόκτηση του Ματέους Βιετέσκα δεν είχαν αίσιο τέλος, αφού οι δύο ομάδες ομάδες δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν τα σημεία διαφωνίας τους κι έτσι δεν πρόκειται να γίνει η συγκεκριμένη μετακίνηση.

Ο 27χρονος Πολωνός κεντρικός αμυντικός ήταν μία από τις περιπτώσεις που είχε ξεχωρίσει ο «δικέφαλος του βορρά» για να καλύψει την ανάγκη που έχει στο κέντρο της άμυνας, μετά και το «ναυάγιο» της υπόθεσης του Χατζηδιάκου, που πήγε τελικά στην Κοπεγχάγη, ωστόσο το χάσμα που υπήρχε μεταξύ εκείνου και των νησιωτών δεν ήταν δυνατόν να γεφυρωθεί.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ήθελε τον παίκτη δανεικό ενώ η Κάλιαρι επιθυμούσε την άμεση παραχώρησή του ή τον δανεισμό του, αλλά με υποχρεωτική οψιόν αγοράς. Ο ΠΑΟΚ ήθελε κι εκείνος να μπει οψιόν στην συμφωνία του δανεισμού, αλλά σε καμία περίπτωση να είναι υποχρεωτική.

Αφού καμία ομάδα δεν φάνηκε πρόθυμη να υπαναχωρήσει από την θέση της, η μεταγραφή αυτή δεν θα συμβεί και ο παίκτης θα μείνει στην Κάλιαρι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα