Ο κοινός παρονομαστής που ενώνει Βαγιαννίδη και Ελ Αραμπί

Newsroom
Ο κοινός παρονομαστής που ενώνει Βαγιαννίδη και Ελ Αραμπί

bet365

Ο κοινός παρονομαστής που ενώνει τους Βαγιαννίδη και Ελ Αραμπί σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Νίκος Αυλωνίτης.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Futsal Ελλάδος, Νίκος Αυλωνίτης μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ για την πρόοδο που έχει το άθλημα στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια εξαιτίας της δουλειάς που γίνεται, αλλά και την σχέση του με το ποδόσφαιρο τονίζοντας πως πολλοί σημαντικοί ποδοσφαιριστές έχουν ασχοληθεί στην ζωή τους με το συγκεκριμένο άθλημα, φέρνοντας μερικά παραδείγματα από το ποδόσφαιρο της χώρας με τους Βαγιαννίδη και Ελ Αραμπί.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Το Futsal προοδεύει, εξελίσσεται και δυναμώνει σε όλη τη χώρα τα τελευταία χρόνια. Ο αριθμός ποδοσφαιριστών και σωματείων αυξάνεται γεωμετρικά και με χαρά μπορώ να σας πω, πως σε λίγο καιρό θα ξεπεράσουμε τα εκατό (100) σωματεία. Το ποδόσφαιρο σάλας αναπτύσσεται πλέον με γοργούς ρυθμούς σε γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας παρθένα για το χώρο, όπως στην Πελοπόννησο, τη Θεσσαλία και την Μακεδονία. Υφίσταται ένα λειτουργικό θέμα με τις ώρες που παρέχονται από τα Κλειστά Γυμναστήρια, όμως κι αυτό προσπαθούμε να το λύσουμε».

Για τη σχέση με το ποδόσφαιρο που αγαπά όλος ο πλανήτης:

«Το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο, είτε 5χ5 είτε 11χ11 και το αγαπάμε. Στη σάλα λόγω του μικρού χώρου οι παίκτες αναπτύσσουν δεξιότητες, την οποία χρησιμοποιούν άψογα. Μεγάλο παράδειγμα ο τοπ σκόρερ, ο Ελ Αραμπί ο οποίος έπαιζε Futsal είκοσι χρόνια (20), κι όποιος προσέξει θα δει πως πολλά τελειώματα του στην μεγάλη περιοχή έχουν αυτό το στοιχείο. Ο Βαγιαννίδης επίσης του Παναθηναϊκού ξεκίνησε από μικρός 5χ5 στον Αίαντα Παλλήνης κι έχει στο παιχνίδι του, τώρα που διαπρέπει ανάλογα στοιχεία. Δυστυχώς πολλά παιδιά που από τις ακαδημίες μετά την εφηβεία χάνονται, αφού δεν καταφέρνουν να γίνουν επαγγελματίες. Το Futsal μπορεί να αποτελέσει μια καλή επιλογή για όσα παιδιά δεν ανέβηκαν επαγγελματικά ώστε να μη χαθούν από το ποδόσφαιρο».

Για το φετινό πρωτάθλημα:

«Το πρωτάθλημα φέτος αρχίζει 22/9, ενώ το Κύπελλο μια εβδομάδα νωρίτερα, όπως και οι υποδομές μας. Το φετινό πρωτάθλημα αναμένεται να είναι ανταγωνιστικό με την παρουσία για πρώτη φορά του ΠΑΟΚ, ο οποίος ανήλθε στην μεγάλη κατηγορία. Έτσι με ΑΕΚ ,Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ ευελπιστούμε οι φίλαθλοι να έλθουν και να απολαύσουμε θέαμα. Παράλληλα πρέπεινα τονίσω τη συνδρομή της διοίκησης της ΕΠΟ την τελευταία τριετία και την ανάλογη συνέχεια που ευελπιστούμε από τη νέα, ώστε να μπορέσουμε να οργανώσουμε με τον καλύτερο τρόπο το Futsal στην Ελλάδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα