Κοσμάς σε Μπέο: «Οταν θα αγοράσετε την Cosmote ορίστε και το πρόγραμμα!», παρέμεινε Δευτέρα το ΑΕΚ-Βόλος

Κοσμάς σε Μπέο: «Οταν θα αγοράσετε την Cosmote ορίστε και το πρόγραμμα!», παρέμεινε Δευτέρα το ΑΕΚ-Βόλος

Γιώργος Τσακίρης
kosmas

bet365

Η ΑΕΚ, μέσω του Γιώργου Κοσμά, απέτρεψε την απόπειρα του Βόλου και όχι μόνο να αλλάξει η ημέρα και η ώρα διεξαγωγής της αναμέτρησής της με την ομάδα της Θεσσαλίας.

Για τη Δευτέρα 16 του μηνός και ώρα 20:00 έχει προγραμματιστεί το ματς της ΑΕΚ με το Βόλο στη Νέα Φιλαδέλφεια, όμως στη σημερινή (5/9) Συνεδρίαση του Δ.Σ. της Stoiximan Super League η πλευρά του δεύτερου κατέθεσε αίτημα ώστε να αλλάξει ημερομηνία και να διεξαχθεί το Σάββατο, δύο ημέρες πριν.

Ο Αχιλλέας Μπέος θέλησε να το δικαιολογήσει λέγοντας πως «ποτέ δεν είχαμε κανένα πρόβλημα να εξυπηρετήσουμε ορισμούς. Λέμε ‘ναι’ στις ομάδες που παίζουν Ευρώπη. Δε θα διευκολύνω όμως την ΑΕΚ να παίξει Δευτέρα. Το ματς θα γίνει ή Σάββατο ή Κυριακή! Δεν δεχόμαστε να ξεκουραστούν οι διεθνείς της. Εκανε αίτημα στην Cosmote να παίξει Δευτέρα για αυτό το λόγο».

Ομως αυτό προκάλεσε την άμεση αντίδραση του CEO της Ενωσης Γιώργου Κοσμά, ο οποίος και του απάντησε. «Η ΑΕΚ δεν έκανε ποτέ κανένα αίτημα στην Cosmote! Η ΑΕΚ δε φοβάται κανένα αντίπαλο και θα φοβηθεί το Βόλο; Πάγια αρχή τόσο δική μας όσο και της Λίγκας είναι η εξυπηρέτηση του παρόχου. Ικανοποιήσαμε έξι αιτήματά του! Είναι η κοινή λογική! Αυτή την αγωνιστική όλες οι εμπορικές ομάδες πέφτουν μαζί. Πρέπει να προστατέψουμε το προϊόν».

Σε εκείνο το χρονικό σημείο παρενέβη ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού Κώστας Καραπαπάς που ανέφερε πως «αφού η ΑΕΚ δεν έχει πρόβλημα γιατί δεν παίζει Σάββατο;», αλλά εκ νέου ο Κοσμάς του έδωσε μία «πληρωμένη» απάντηση. «Και γιατί δεν παίζετε εσείς; Να παίξει ο Ολυμπιακός το Σάββατο! Ετσι θέλετε να το πάμε τώρα;».

Ο Μπέος τότε είπε «ξύπνησα δηλαδή και είδα στον ύπνο μου ότι κάνατε αίτημα» και ο Κοσμάς συνέχισε να απαντά τεκμηριωμένα και ξεκάθαρα. «Δε θα παίξουμε το Σάββατο επειδή το θέλεις εσύ! Δεν πρόκειται να συναινέσει η ΑΕΚ! Εξυπηρετούμε τον τηλεοπτικό πάροχο! Υπάρχουν αγωνιστικές που γίνονται Δευτέρες! Δε θα το συζητήσουμε».

Οταν ο ισχυρός άνδρας του Βόλου ισχυρίστηκε πως αυτό δεν ισχύει γιατί γίνεται μόνο όταν υπάρχουν ευρωπαϊκά ματς, εκ νέου ο παράγοντας των «κιτρινόμαυρων» του… υπενθύμισε πως «το Λαμία - Σέρρες θα γίνει Δευτέρα! Γίνεται επειδή κάποια παίζει στην Ευρώπη; Υπάρχουν άλλες έξι Δευτέρες. Είπαμε οι εμπορικές ομάδες να μην πέφτουν πάνω στην άλλη». Ο Μπέος πάντως επέμενε η αναμέτρηση να γίνει Σάββατο, αλλά ο Κοσμάς ήταν ξεκάθαρος. «Οταν θα αγοράσετε την Cosmote ορίστε και το πρόγραμμα!».

Ο πρώτος εκ νέου υποστήριξε ότι υπάρχει αντίδραση από Βόλο και να δώσει άλλη μέρα το κανάλι, ο Κοσμάς όμως του τόνισε πως το κανάλι το ξέρει και έστειλε την συγκεκριμένη πρόταση.

Σε εκείνο το σημείο η Κάτια Κοξένονλου και παρά τις αντιρρήσεις της Ενωσης επικοινώνησε με την Cosmote και η απάντηση του παρόχου ήταν απόλυτο: «Το ματς θα γίνει τη Δευτέρα στις 20:00!».

Ετσι... έκλεισε το θέμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα