ΑΕΚ: Πιστή στη στάση της για το ημιαυτόματου offside και του goal-line technology, αναλαμβάνει το κόστος που της αναλογεί

ΑΕΚ: Πιστή στη στάση της για το ημιαυτόματου offside και του goal-line technology, αναλαμβάνει το κόστος που της αναλογεί

Γιώργος Τσακίρης
Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος

bet365

Ο Γιώργος Κοσμάς γνωστοποίησε την απόφαση-πρόθεση του Μάριου Ηλιόπουλου να καλύψει η ΑΕΚ το κόστος που της αναλογεί για να γίνουν οι αλλαγές που απαιτούνται για το ελληνικό πρωτάθλημα

Ξέχωρα από τον καταρτισμό του προγράμματος ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν στο σημερινό (5/9) Δ.Σ. ήταν το VAR και η τοποθέτηση ημιαυτόματου offside και goal-line technology, στα ματς της μεγάλης κατηγορίας.

Η θέση της ΑΕΚ είναι ξεκάθαρη και την εξέφρασε μέσω των όσων είπε ο Γιώργος Κοσμάς, CEO των «κιτρινόμαυρων». «Η ΑΕΚ θέλει VAR, ημιαυτόματο offside και goal-line technology! Θέλει τη μεγαλύτερη αξιοπιστία που μπορεί να υπάρχει στο πρωτάθλημα!», είπε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε. «Επιθυμούμε τη διαφάνεια και την αξιοπιστία! Στείλαμε επιστολή στην ΕΠΟ για την απόκτηση την εγκατάσταση και την εφαρμογή τους! Είμαστε υπέρ για οτιδήποτε μπορεί να περιορίσει τοξικότητα και την αμφισβήτηση ανεξαρτήτου κόστους. Η ΑΕΚ καλύπτει όποιο ποσό τις αναλογεί για να έχουμε καθαρό προϊόν και πρωτάθλημα. Το VAR το χειρίζονται άνθρωποι αλλά δεν το αμφισβητούμε! Θα μπορούσαμε να πούμε και εμείς, αλλά δεν είπαμε λέξη! \ Θα μπορούσαμε αλλά η ΑΕΚ δε θα είναι ανακόλουθη! Επίσης ζητήσαμε από την ΕΠΟ και την ΚΕΔ να δίνονται στη δημοσιότητα οι διάλογοι του VAR και των διαιτητών για την καλύτερη συνεργασία όλων!», ήταν τα λόγια του.

Για το θέμα ο Κώστας Καραπαπάς, εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού, μιλώντας εκ μέρους των «ερυθρολεύκων» και του Βαγγέλη Μαρινάκη, προέδρου μάλιστα της διοργανώτριας αρχής, σχολίασε: «Να συμβάλλει η Πολιτεία για ημιαυτόματο offside και goal line».

Ετσι οι «κιτρινόμαυροι» έδειξαν πως ακόμη και αν η πλευρά της πολιτείας δεν επιμεριστεί έστω μέρος του κόστους, είναι διατεθειμένοι να αναλάβουν το μερίδιο που τους αναλογεί και ο Μάριος Ηλιόπουλος, ως οφείλει σαν ιδιοκτήτης του club, αποδεικνύει εμπράκτως ότι στηρίζει το σχετικό αίτημα.

Το τι θα πράξουν οι άλλες ομάδες μιας και όλες αξιώνουν την εξυγίανση, είναι κάτι που θα αποδειχθεί στην πράξη, αν δηλαδή την επιδιώκουν κιόλας...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα