ΑΕΚ: Βγάζει (ξανά) στον... τάκο τους υπόλοιπους!

ΑΕΚ: Βγάζει (ξανά) στον... τάκο τους υπόλοιπους!

Γιώργος Τσακίρης Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ: Βγάζει (ξανά) στον... τάκο τους υπόλοιπους!

bet365

Ο Γιώργος Τσακίρης αναγνωρίζει και αναδεικνύει τη στάση της ΑΕΚ στο θέμα των αλλαγών που θα αποβάλλουν τη τοξικότητα και με πράξη, όχι απλά με λόγια - Οι αντίπαλοί της;;

Υπήρξε μια συνεδρίαση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, της Superleague κοινώς, όπου συζητήθηκαν πολύ σημαντικά πράγματα για το προϊόν και το πώς θα γίνει ακόμη καλύτερο, σίγουρα περισσότερο αξιόπιστο και προφανώς προς την κατεύθυνση που οφείλει να κινείται το ίδιο από τη βάση του: κοινώς μακριά από τη τοξικότητα που προκαλεί έντονη αντιπαλότητα και φτάνει να οδηγεί σε κάποιες περιπτώσεις και στη βία.

Μια οδό την οποία έπρεπε να 'χει αυτοσκοπό η νέα διοίκηση της ΕΠΟ και η παλιά που έγινε και πάλι νυν της διοργανώτριας αρχής. Αν βέβαια επιθυμούσε κάτι τέτοιο ο Μάκης Γκαγκάτσης θα είχε ήδη στείλει τους πρωταγωνιστές της τοξικότητας στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα για τις δηλώσεις τους και τον Ζαμπαλά στο... σπίτι του για πάντα. Γιατί το γράφω αυτό; Μα ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ αξίωσε να μην πλησιάζει κανείς πρόεδρος, αντιπρόεδρος, στέλεχος, παράγοντας ομάδας, τους διαιτητές και αν συμβεί αυτό να τα γράφουν όλα οι διαιτητές.


Στο πρόσφατο ματς στο Περιστέρι μεταξύ Ατρομήτου και ΠΑΟΚ γράφτηκε από όσους καλύπτουν το ρεπορτάζ των ασπρόμαυρων, ακριβώς όπως του μοιράστηκε, ότι ο Κυριάκος Κυριάκος πήγε στον Ζαμπαλά και είπε μεταξύ άλλων: «θα ντραπείς με αυτό που θα δεις ότι έκανες, κρίμα που δεν σου πέτυχε το Χ που προσπαθούσες τόσο...»! Αυτό δεν γράφτηκε ποτέ στο Φ.Α. (καλά ούτε λόγος για τις δηλώσεις Λουτσέσκου μιας και δεν κλήθηκε ξανά) και έτσι το στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν κλήθηκε σε απολογία και δεν θα του επιβληθεί τιμωρία. Άρα όποτε θέλει, όποιος θέλει μπορεί να κάνει μαρς στους διαιτητές και να τους κατηγορεί ότι πήγαν να στήσουν την ομάδα τους και το αποτέλεσμα του αγώνα!

Είναι που επιδιώκουν την απουσία τοξικότητας, την εξυγίανση και τη διαφήμιση του προϊόντος και όχι τη δυσφήμισή του. Έχει και πιο χαμηλά σύντομα βέβαια, να είστε σίγουροι, έχει και πιο κάτω διότι δεν έχει πάτο το βαρέλι!

Ας αφήσουμε όμως τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα και ας πάμε σε αυτά της ΑΕΚ που έπειτα από την επιστολή που είχε στείλει στην ΕΠΟ (και στην διοργανώτρια αρχή) μέσω της οποίας αξίωνε να αποκτηθεί το ημιαυτόματο οφσάιντ και το goal line technology, στη συνεδρίαση της Superleague έδειξε ότι δεν μένει στα λόγια, όπως όλοι και δίχως να μπλέξει την πολιτεία γνωστοποίησε την απόφαση του νέου ιδιοκτήτη του club, Μάριου Ηλιόπουλου, να πληρώσει το ποσό που της αναλογεί (και να το κάνουν και οι υπόλοιπες ομάδες), προκειμένου να γίνει αυτό που αξιώνουν (τάχα μου) όλοι και ήθελε και ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ.

Η ΑΕΚ αποδεικνύεται συνεπής και χωρίς οικονομικές δικαιολογίες στη στάση της για αποβολή της τοξικότητας, ενίσχυσης της αξιοπιστίας του προϊόντος και γενικά του ελληνικού ποδοσφαίρου και περιμένει φυσικά κάτι ανάλογο να πράξουν και οι βασικοί αντίπαλοί της.

Εκείνοι που... φωνάζουν για δήθεν εξυγίανση και τώρα που είναι στα κουμάντα θέλουν να λένε (αλλά πρώτοι το ξεχνούν με δηλώσεις και στάσεις) ότι πρέπει να μην υπάρχει τοξικότητα και παρασκηνιακή αντιπαλότητα που προωθεί την απαξίωση του προϊόντος και τη βία! Κάτι τέτοιο αποδείχτηκε με τη στάση πρωταγωνιστών, αντιπροέδρων, στελεχών και προπονητών, ότι είναι ΨΕΜΑ, μόλις τη τρίτη αγωνιστική...

Ιδού η Ρόδος λοιπόν. Εύκολο είναι πλέον να συνεναίσουν όλες οι ομάδες και να γίνει πράξη η επιθυμία της ΑΕΚ που δεν γίνεται να μην καταλαβαίνουν ΟΛΟΙ πως είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και θα καταπολεμηθεί σε απόλυτο βαθμό η τοξικότητα, θα σβήσει σε σημαντικά ζητήματα η αμφιβολία (όπως το οφσάιντ και το γκολ αν πέρασε τη γραμμή) και εφόσον βγουν και δημόσια οι διάλογοι των διαιτητών στις κρίσιμες φάσεις θα υπάρχει και ένα ακόμη εφόδιο μη αμφισβήτησης της όποιας κρίσιμης απόφασης, έστω σε ένα βαθμό.


Η ΑΕΚ βγάζει (ξανά) στον... τάκο τους δήθεν εξυγιαντές, εκείνους που λένε μα δεν πράττουν, οπότε για να δούμε τώρα στην πράξη ποιοι θέλουν τα καλό του ποδοσφαίρου, του ελληνικού πρωταθλήματος, ποιοι όντως επιθυμούν να το κάνουν ακόμη πιο αξιόπιστο από ότι είναι... Καλά τα λόγια αλλά ήρθε η ώρα της πράξης και εκεί θα φανούν όλα!

ΡΣΑΑ
Υγ: Απίθανα πράγματα από τον Αχιλλέα Μπέο ο οποίος το μόνο που δεν αξίωσε ήταν να πάνε από την Superleague και την ΕΠΟ να του μαζέψουν τα... νεκρά ψάρια από τον Βόλο! Να παίξουμε -λέει- Σάββατο και όχι Δευτέρα με την ΑΕΚ για να μην εξυπηρετηθούν οι διεθνείς της Ένωσης με μια μέρα παραπάνω ενσωμάτωσης και προπόνησης. Θεωρεί ο άνθρωπος ότι είναι και καναλάρχης εκτός των άλλων, ότι έχει την Cosmote δική του και μπορεί όποτε γουστάρει να βάζει μια ομάδα να παίζει με μία άλλη... Η αναμέτρηση μπήκε Δευτέρα για εμπορικούς λόγους και εκείνος έλεγε πως η ΑΕΚ δεν παίζει Ευρώπη για να την εξυπηρετήσει η Λίγκα και να παίξει Δευτέρα, θαρρείς και την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη δηλαδή στις 19 του μήνα παίζει κάποια ελληνική ομάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ή όπως του είπε ο Γιώργος Κοσμάς πολύ σωστά, το Λαμία – Πανσερραϊκός που θα γίνει Δευτέρα εξυπηρετεί ομάδα που παίζει στην Ευρώπη. Δηλαδή πρέπει να υπάρχει και ένα μέτρο στην ασχετοσύνη και να αφαιρείται ο λόγος σε όσους δεν έχουν ιδέα και απλά πετάνε τις κοτσάνες τους!

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Γιώργος Τσακίρης
Γιώργος Τσακίρης

Όλα ξεκίνησαν για τον Γιώργο Τσακίρη το 1999 στο Παγκόσμιο Άρσης Βαρών στο ΣΕΦ. Έπειτα, ακολούθησε το Εθνοσπόρ το 2000 και το 2001 η παράλληλη ενασχόληση με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ έως και σήμερα με σταθμούς καριέρας την SportDay στο ξεκίνημά της και στον ΣΠΟΡ FM 94.6 (όπου συνεχίζουμε), έπειτα στην Εξέδρα και από το 2011 στο καλύτερο «μαγαζί» απ' όλα: Gazzetta.gr. 22 χρόνια πλέον στο κιτρινόμαυρο ρεπορτάζ και συνεχίζουμε...