Κυριάκος Κυριάκος: «Υψιστη προτεραιότητα το ημιαυτόματο offside και το goal-line technology»

Κυριάκος Κυριάκος: «Υψιστη προτεραιότητα το ημιαυτόματο offside και το goal-line technology»

Newsroom
kyriakos_kyriakos_eurokinisi.jpg

bet365

Ο ΠΑΟΚ, μέσω του Κυριάκου Κυριάκου, τόνισε πως η λίγκα πρέπει να πορευτεί με όλα τα «εργαλεία» που μπορεί να έχει στη διάθεσή της.

Υπέρ της άμεσης τοποθέτησης του ημιαυτόματου offside και του goal-line technology είναι ο ΠΑΟΚ και αυτό τόνισε ο Κυριάκος Κυριάκος, στη σημερινή (5/9) συνεδρίαση της λίγκας. Ο αντιπρόεδρος του Δικεφάλου ήταν ξεκάθαρος στην τοποθέτησή του, όπου και αρχικά τόνισε πως «με κόπο και έξοδα όλων έχουμε πια ένα σούπερ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Επειδή ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες, μην θεωρήσετε απίθανο ένα πρωτάθλημα ή ένας υποβιβασμός να κριθεί σε…μισό πόδι οφσάιντ και τότε θα χτυπάμε το κεφάλι μας όλοι για πιθανή καθυστέρηση».

Και συνέχισε. «Προφανώς και η Πολιτεία που διαφημίζει την ενεργή της συμμετοχή κατά της βίας και υπέρ της ισονομίας πρέπει να αναλάβει την ευθύνη της πληρώνοντας τη νέα σύμβαση του VAR, με ενσωματωμένα τα εργαλεία του ημιαυτόματου οφσάιντ και του goal line technology. Να διαπραγματευτεί η Λίγκα και η ΕΠΟ με την Κυβέρνηση, ωστόσο όσο σκληρά κι αν χρειαστεί να διαπραγματευτούμε, μην θεωρήσουμε πως μπορούμε να πορευτούμε πολύ χωρίς όλα τα τελευταία εργαλεία και όσα τυχόν εμφανιστούν στην πορεία. Για εμάς είναι η ύψιστη προτεραιότητα να γίνει το συντομότερο».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα