Αστέρας Τρίπολης: Οριστικό «ναυάγιο» με Κιν

Αστέρας Τρίπολης: Οριστικό «ναυάγιο» με Κιν

ΚΙν

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης μπορεί να «τρύπησε» το οικονομικό του ταβάνι για να καλύψει τις απαιτήσεις του Ρόμπι Κιν, όμως ο Ιρλανδός απάντησε αρνητικά.

Αρνητικό φινάλε είχε η υπόθεση του Ρόμπι Κιν στον Αστέρα AKTOR. Οι Αρκάδες ικανοποίησαν και με το παραπάνω τις απαιτήσεις του Ιρλανδού τεχνικού, στον οποίο προσέφεραν συμβόλαιο που δεν έχει ξαναδοθεί σε προπονητή από ομάδα κάτω του Big 5, όμως τελικά ο «γάμος» δεν θα γίνει ποτέ.

Ο 44χρονος προπονητής που βρέθηκε στην Τρίπολη για να υπογράψει το διετές συμβόλαιο που είχε συμφωνήσει από πριν με τους Κιτρινομπλέ ζήτησε διορία μίας ημέρας για να δώσει την απάντηση του και τελικά με την εκπνοή του χρόνου που ζήτησε απάντησε αρνητικά.

Πλέον οι άνθρωποι του Aστέρα AKTOR επικεντρώνονται στην ανεύρεση του αντικαταστάτη του Μίλαν Ράσταβατς και ήδη έχουν προχωρήσει τις επαφές με τις εναλλακτικές τους επιλογές, με τους Αρκάδες να αναζητούν λύση που θα είναι υψηλού επιπέδου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα