Stoiximan Superleague: Καλύτερο γκολ του Ελίασον για την 3η αγωνιστική

Newsroom
Ο Ελίασον πήρε το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 3ης αγωνιστικής

bet365

Ο Νίκλας Ελίασον ήταν ο νικητής του διαγωνισμού για το καλύτερο γκολ της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan Superleague και μάλιστα με μεγάλη άνεση.

Το γκολ με το οποίο ο Νίκλας Ελίασον διπλασίασε το προβάδισμα της ΑΕΚ απέναντι στον Λεβαδειακό αναδείχθηκε το καλύτερο για την τρίτη αγωνιστική της Stoiximan Superleague, σ' ένα παιχνίδι που έληξε τελικά με το σκορ στο 3-0 για την «Ένωση».

Ο Σουηδός εξτρέμ πήρε την μπάλα πλάγια και δεξιά μέσα στην περιοχή των Βοιωτών από τον Λιβάι Γκαρσία και παρ' ότι βρέθηκαν κοντά του δύο αμυντικοί, εκείνος πήγε απέναντί τους, βρήκε τον λίγο χώρο που ήθελε και εκτέλεσε άψογα σκοράροντας για το 2-0.

Στην ψηφοφορία που έγινε από την Superleague ο Ελίασον συγκέντρωσε το 50,17% των ψήφων αφήνοντας πίσω του τον Ελ Κααμπί του Ολυμπιακού με 29,52%. Την πεντάδα συμπλήρωσαν οι Φούντας με 15,16%, Ντίας με 3,66% και Μεντιέτα με 1,49%.

Δείτε εδώ το υπέροχο γκολ του Ελίασον.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα