Παναθηναϊκός: Ακόμη πιο κοντά στην επιστροφή ο Μάγκνουσον

Παναθηναϊκός: Ακόμη πιο κοντά στην επιστροφή ο Μάγκνουσον

Νίκος Αθανασίου
Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον

bet365

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον αγωνίστηκε σε όλη την διάρκεια του χθεσινού εσωτερικού διπλού στο Κορωπί και μετρά αντίστροφα για το μεγάλο come back. Καλή εικόνα και από τον Έρικ Πάλμερ Μπράουν.

Τα ευχάριστα νέα στο εσωτερικό διπλό στο Κορωπί για τον Παναθηναϊκό το βράδυ της Πέμπτης ήρθαν από τους δύο κεντρικούς αμυντικούς που βρίσκονται σε διαδικασία επιστροφής μετά από απουσία σχεδόν ενός χρόνου!

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον και ο Έρικ Πάλμερ Μπράουν πήραν σημαντικό χρόνο συμμετοχής, παίζοντας σε παιχνίδι(έστω και ανεπίσημο) για πρώτη φορά από την ημέρα που αναγκάστηκαν να μπουν στα... pits, στα τέλη του περασμένου Σεπτεμβρίου.

Ο Ισλανδός άσος αγωνίστηκε σε όλο το διπλό και έδειξε σε καλή κατάσταση. Η επιστροφή του στα στάνταρ του πριν τον τραυματισμό, θα είναι σημαντική για την λειτουργία του «τριφυλλιού» τόσο στο ανασταλτικό κομμάτι όσο και στο «χτίσιμο» των επιθέσεων.

Από κει και πέρα, ο Μπράουν που τον πίστευε τόσο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς όσο και ο Ντιέγκο Αλόνσο, φαίνεται να βρίσκεται ένα βήμα πιο μπροστά σε σχέση με τον συμπαίκτη του, για αυτό και έχει συμπεριληφθεί σε δύο αποστολές.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα