Πέδρο Μαρτίνς: «Ήθελαν όλη την ώρα να κερδίζουν στον Ολυμπιακό, πέρασα 4 υπέροχα χρόνια»

Πέδρο Μαρτίνς: «Ήθελαν όλη την ώρα να κερδίζουν στον Ολυμπιακό, πέρασα 4 υπέροχα χρόνια»

Newsroom
Πέδρο Μαρτίνς: «Ήθελαν όλη την ώρα να κερδίζουν στον Ολυμπιακό, πέρασα 4 υπέροχα χρόνια»

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για τα χρόνια του στον Ολυμπιακό αναφερόμενος στην μόνιμη «υποχρέωση» νίκης που υπήρχε στο κλαμπ, αλλά και στην εξαιρετική ομάδα που είχε δημιουργήσει.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και νυν της Αλ Γκαράφα, Πέδρο Μαρτίνς παραχώρησε μία αποκλειστική συνέντευξη στο SkySports κάνοντας φυσικά και μία αναφορά στα χρόνια του στους «ερυθρολεύκους».

Ο 54χρονος Πορτογάλος τεχνικός σχολίασε την έντονη υποχρέωση που υπήρχε τότε στην ομάδα να κερδίζει σε κάθε παιχνίδι τονίζοντας παράλληλα πως εκείνος είχε την ικανότητα να αντέχει την πίεση αυτή.

Ξεκαθάρισε πως πέρασε ωραία τα τέσσερα αυτά χρόνια που βρέθηκε εκεί και πως μπόρεσε να φτιάξει και μία πολύ καλή και νεανική ομάδα, η οποία στάθηκε άτυχη με την διακοπή που υπήρξε εξαιτίας της covid-19, σε μια περίοδο που εκείνη βρισκόταν σε εξαιρετική κατάσταση.

Αναλυτικά όλα όσα είπε για τους Πειραιώτες:

Για τον καιρό που βρισκόταν στον Ολυμπιακό:

«Ήμουν ικανός να διαχειρίζομαι την πίεση που υπήρχε καλά. Όλη την ώρα στον Ολυμπιακό ήθελαν απλώς να κερδίζουν. Ήταν τέσσερα υπέροχα χρόνια. Δεν κερδίσαμε τίποτα την πρώτη σεζόν, αλλά δημιουργήσαμε μία μεγάλη ομάδα με νέους παίκτες και όλοι κατάλαβαν την φιλοσοφία. Ήταν εντελώς νέα ομάδα. Χρειαζόταν ένα φρεσκάρισμα οπότε τα αλλάξε όλα.

Για την μεγάλη πρόκριση κόντρα στην Άρσεναλ και την διακοπή λόγω του κορωνοϊού:

«Έπρεπε να σταματήσουμε. Η ομάδα μου ήταν σε φανταστική κατάσταση. Μετά απ' αυτό, δεν ήταν ποτέ το ίδιο».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα