Βόλος, μεταγραφές: Κλείνει τον Σούντγκρεν σύμφωνα με τους Σουηδούς

«Κλείνει στον Βόλο ο Σούντγκρεν»

bet365

Σύμφωνα με σουηδικό δημοσίευμα, ο Ντάνιελ Σούντγκρεν βρίσκεται κοντά στο να υπογράψει στον Βόλο.

Η σουηδική ιστοσελίδα «Sportbladet» ανέφερε σε ρεπορτάζ της πως ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, που αγωνίστηκε στον Άρη την τριετία 2019-2022, είναι πολύ κοντά να επιστρέψει στην Ελλάδα για χάρη του Βόλου.

Ο 33χρονος Σουηδός δεξιός μπακ έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι που μας πέρασε από την Μακάμπι Χάιφα, που πέρασε τα δύο τελευταία χρόνια της καριέρας του έχοντας πραγματοποιήσει 81 συμμετοχές κατά τις οποίες σκόραρε ένα γκολ κι έδωσε μία ασίστ. Ο λόγος ήταν η αβεβαιότητα που επικρατούσε στο Ισραήλ εξαιτίας του πολέμου και γι' αυτό οι δύο πλευρές προτίμησαν να λύσουν το συμβόλαιό τους.

Όπως υποστηρίζει το σουηδικό μέσο υπάρχει προφορική συμφωνία του ποδοσφαιριστή με την ομάδα του Βόλου και αναμένεται ίσως και αύριο εκείνος να έρθει στην χώρα μας προκειμένου να περάσει ιατρικές εξετάσεις και ύστερα να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Την εβδομάδα αυτή που πέρασε έκανε προπονήσεις με την ΑΪΚ Στοκχόλμης για να διατηρείται σ' ένα καλό επίπεδο.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα