Παναθηναϊκός: Ο Λίλο χάρισε τη νίκη στην Αλβανία με απόκρουση πέναλτι στο φινάλε (vid)

Σωτήρης Μυκονίου
Λίλο - Παναθηναϊκός

bet365

Ο Κλίντμαν Λίλο του Παναθηναϊκού απέκρουσε πέναλτι στο φινάλε του αγώνα της Κ21 της Αλβανίας με την Ελβετία ενώ ο επίσης «πράσινος» Φικάι μπήκε αλλαγή κάνοντας το ντεμπούτο του.

Φαίνεται πως ικανότητα στα πέναλτι δεν έχουν μόνο οι δύο πρώτοι τερματοφύλακες του Παναθηναϊκού. Ο Κλίντμαν Λίλο, ο τρίτος τη τάξει πορτιέρε των «πρασίνων» για την φετινή σεζόν εξελίχθηκε σε ήρωας των τελευταίων λεπτών στον αγώνα της Κ21 της Αλβανίας με την Ελβετία, αφού με δική του απόκρουση σε εκτέλεση πέναλτι του Μούτσι στο 85ο λεπτό διαφύλαξε το προβάδισμά της ομάδας του δίνοντάς της τη νίκη.

Ο 21χρονος κίπερ του «τριφυλλιού» διάλεξε την σωστή γωνία, την δεξιά του στην προκειμένη περίπτωση και απομάκρυνε την χαμηλή εκτέλεση του αντιπάλου με τους συμπαίκτες του να πανηγυρίζουν έξαλλα.

Δείτε το βίντεο:

Να σημειωθεί πως για την Αλβανία στον αγώνα έπαιξε, περνώντας ως αναγκαστική αλλαγή και ο Έλτον Φικάι του Παναθηναϊκού. Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής, που είναι μέλος της πρώτης ομάδας των «πρασίνων», μπήκε στο παιχνίδι στο 20ο λεπτό λόγω του τραυματισμού του Ντάικο και πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την Κ21 της πατρίδας του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα